Oprettet 17. februar 2024

Schæferhund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 6000 kr.
Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
7 mdr.
Farve
Farve
Grå
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. februar 2024
Placering
Placering
4400 Kalundborg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Jeg er desværre nødsaget til at gå af med min elskede 7 måneder gamle schæfer hvalp da jeg ikke har den fornødne tid til ham. Han har flot dkk stamtavle. Han har ikke været syg og har hans vacciner.

Jeg ser helst han får det rigtige hjem frem for prisen, så hvis i møder ham og kemien bare er rigtig kan vi sagtnes snakke om prisen☺️ men da det rigtige hjem er super vigtigt for mig, vil jeg helst fortrække hvis i skriver lidt om jer selv så jeg ved hvem i er.

Lidt om min lille dreng, så er han en glad, energisk og sød hund, der dog som alle schæfere kræver meget tid og opmærksomhed. Tid jeg desværre ikke har da jeg har et fuldtidsarbejde, som jeg kan mærke han ikke er glad for at være alene hjemme i. Jeg ser derfor helst ikke han i nyt hjem skal være for meget alene.

Små ting om ham man skal være opmærksom på, han er glad for at æde lort og trækker meget. Dette er ting der med tiden kan arbejdes på, da det er blevet meget bedre siden jeg overtog ham. Han har boede et andet sted før her, så jeg ser helst at får hans forevigt hjem nu, da han ikke skal blive en kastebold.

Han er glad for alle mennesker og dyr, men han gør af min kat. Så katte inde i hjemmet er han ikke så glad for. Men alle andre vil han gerne hilse på, hvilket også er en af årsagerne til han trækker når vi går tur, da han bare vil sige hej til alt og alle. Jeg tænker derfor det med min kat er fordi han tror det er et fremmede dyr som er brudt ind, men mennsker der kommer hjem til os siger han intet til.

Han har i hans hjem før boede sammen med et barn, men da han er ret stor og aktiv ser jeg helst det er større hundevante børn. Men han elsker alle, og han har mødt børn før.

Men han er dog en dejlig hund med et skønt sind. Som hvis man har tiden til ham vil være et fantastisk familie medlem, da han er evigt glad og meget kærlig. Jeg tror derfor han ville være god til det hele, familiehund, trænings makker, brugshund osv.

Hans ting + mad medfølger, inkl bur til bilen.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;