Oprettet 11. februar 2024

Springerspaniel/Mellempuddel, hvalpe, 4 uger

Placering
Placering
7490 AulumAnnoncebeskrivelse

Vores skønne Springer Spaniel (Bertha) har fået et lækkert kuld hvalpe med en flot fawn mellempuddel (Teddy),
3 hvalpe er reserveret, men stadig ledige tæver og hanner. Begge forældre har FLOTTE, stærke stamtavler & sammen skabt disse fantastiske designerhunde, kaldt Springerdoodles / Sproodles. Springerdoodles har det herligste, kærligste sind og får tilmed en vildt blød, bølget pels, der ikke fælder = allergivenlig.
De får den bedste kombination af egenskaber fra de to racer!. En smuk mellemstørrelse hund (på ca. 13-16 kg. og ca. 40-44 cm. høj) med disse evner:

- utrolig kærlig & loyal ovenfor mennesker
- glad & aktiv ude (god med næsen), men stille & rolig inde
- elsker at blive nusset og SÅ kærlig
- vild med at "behage" og nem at træne
- gåpåmod ift. leg/træning i naturen også i vand - en dygtig svømmer
- rolig & nysgerrig overfor andre dyr
- kendt for sjældent at gø, mildt og tilregneligt temperament!
- sund race, der er kendt med et rigtig godt helbred.
- den skønneste fældefri pels, som allerede nævnt . Søger du en hund, der er kendt for disse gode evner, og som er klar til et nyt hjem fra d. 9. marts, så henvend dig endelig og hør nærmere.
- Sms gerne;. telefon :)
En plads på vores venteliste er gratis og kom endelig på besøg! Ved valg af hvalp betales et depositum på 3000 kr. og resten ved afhentning.
Bertha har fået springerdoodles kuld tidligere, hun er en super dygtig mor og vi har fået virkelig gode tilbagemeldinger på tidligere kuld. Vi gør vores bedste for at give hvalpene en afbalanceret, tryg start på livet!
Vi kan tilbyde indeopdræt m. MASSER af nærvær, omsorg, leg i haven, renlighedstræning, trygge køreture, roligt møde m. vores katte, hverdagslyde osv. Dyrelægetjek, sundhedsbog m. m.
Vi er hjemme HELE dagen, da jeg pt hj. passer vores yngste barn (udd. sygeplerske) og min mand er selvst. landmand. Vi har 4 kærlige piger som sammen med os giver hvalpene en masse kærlighed & positiv kontakt!
Vi har mange års erfaring & vejleder jer gerne!.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;