Oprettet 8. februar 2024

American Bully

Sælges til 30000 kr.
Race
Race
American Bully
Farve
Farve
Sort/hvid
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. april 2024
Placering
Placering
1424 København K
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi mangler at finde et hjem til to af vores fantastiske American Pocket Bully hvalpe!

🐾 Velrenommerede Blodlinjer: Vi vil gerne med stolthed præsentere Frida og Capone, som er forældre til et kuld American Pocket Bully hvalpe. Begge hunde kommer fra respekterede blodlinjer, herunder THEBULLYCAMPLINE, KINGPINLINE, MUSCLETONE, og GOTTYLINE'S DAX, samt andre velkendte.

🌟 Sundhed og Personlighed: Frida og Capone er nøje udvalgt for deres sundhed og unikke personligheder. Frida er utroligt mild og rolig, mens Capone er nysgerrig og fuld af livsglæde. Begge har glatte hoveder uden rynker, uden smal/kort snudeparti og flot kropsholdning.

🏡 Kærlige Hjem: Vores hunde er opvokset i kærlige, trygge hjem, hvor de modtager masser af kærlighed og træning. Vi lægger stor vægt på deres trivsel og udvikling. Hvalpene vokser op i et hjemligt miljø (stueopdræt), sammen med en 1,5-årig barn, hvilket bidrager til deres sociale udvikling.

💉 Sundhedspleje og Registreringer: Hvalpene vil modtage ormekur, vaccinationer, EBKC- og ABKC-stamtavler, chipmærkning og registrering i Dansk hunderegister. De vil også få en hvalpepakke med legetøj, tæppe der lugter af mor, og et hæfte med træningsinfo samt billeder fra de første 12 uger.

Vi søger dedikerede og kærlige hjem til hvalpene. Hvis du er interesseret i at blive en del af vores American Bully familie, så skriv/ring for mere information. Vi glæder os til at høre fra jer!


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;