Oprettet 1. februar 2024

Fransk Bulldog

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 6500 kr.
Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Fawn
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. marts 2024
Placering
Placering
5792 Årslev
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores franske bulldog, Bertha (2 år til marts) søger nyt blivende hjem.
Det er med blødende hjerte at vi bliver nødt til at finde et nyt hjem til Bertha. Det skyldes personlige årsager, som gør at vi ikke kan give hende den tid og opmærksomhed som hun fortjener.
Hun er en dejlig hund som elsker at være tæt på sine mennesker, putte i sofaen og lege med sit yndlings legetøj. Hun har en god mængde energi, men elsker også at dovne den i sin bløde kurv eller i sofaen. Hun ELSKER mad, og kunne spise alt, hvis hun fik lov.
Hun trives med andre hunde, både store og små, og hun har også boet med en anden mindre hund (ældre gravhund). Hendes bedste legekammerat har været en stor labradoddle, og hun sætter selv dagsordenen for legen.
Hun elsker andre mennesker, og hun vil rigtig gerne hilse på alle, hun møder på sin vej når vi går tur. Hun elsker at blive nusset, få opmærksomhed og gøre sig til.
Hun er renlig (men der kan ske uheld). Hun giver også tegn til når hun skal ud og luftes. Bliver luftet 3 gange dagligt. Hun opholder sig i bur når hun er selv hjemme, da hun har svært ved at være selv i for store rum.
Hun kan gå i sit, dæk, give pote, venter på “værsgo” før hun spiser sin mad og dutte hånden.
OBS! Bertha har foderallergi, hvilket hun er blevet udredt for ved dyrlægen. Der er udarbejdet et allergi skema, så vi ved hvad hun kan tåle og ikke kan tåle i mad. Hun klør og slikker poter, men det kan i det store hele blive holdt nede af Apoquel piller, som hun får én gang dagligt. Derudover, så får hun allergifoder.
Vi søger et hjem til Bertha, hvor der er tid og overskud til hende. Det skal helst være et hjem som har haft franske bulldogs før, som ved hvad det indebærer at have den race, også økonomisk ift. sundhed, medicin, forsikring og foder.
Der medfølger hundekurv, hundebur, sele, fast line, halsbånd, legetøj, rester af foder, 2x løbetidstrusser.
Vi forbeholder os retten til at sige nej, hvis vi ikke mener at en kommende familie er dette rette match for Bertha.
Skriv gerne en besked med, hvem I er og hvad I kan tilbyde Bertha.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;