Oprettet 30. januar 2024

Old English Bulldog

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 3800 kr.
Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brindle
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
29. januar 2024
Placering
Placering
4700 Næstved
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Old english bulldog, tæve m. stamtavle

Efter mange og lange overvejelser, er vi nået frem til en virkelig svær beslutning. Vi er nødt til at finde et nyt hjem til vores elskede Holly. Hun er en helt intakt, meget smuk, sød og kærlig old english bulldog på 2,5 år. Vi har haft hende siden hun var 8 uger.
Grunden er at hun ikke er så god til mindre børn, hun bliver meget glad og lidt voldsom med dem i glæde, og hun bliver lidt stresset når der er mange mennesker, og gør derved meget, og stresser sig selv op. (Vi har børn med udfordringer, og det går ikke) hun har brug for et hjem med god ro, og en masse kærlighed, som hun er vandt til at få her.
Hun kan med de fleste hunde, men vil gerne bestemme. Hun har fulgt alle vacciner, og sundhedstjek, og har ingen sygdomme, eller øjen problemer, og ingen vejrtrækningsproblemer. Hun har stamtavle.
Vi har nogle krav til den nye familie. Vi ønsker hun skal hen til, gerne ældre ægtepar, eller ægtepar over de 40år uden børn (eller med voksne børn) en familie med hus og have, og som har lyst til at gå ture med hende hver dag, som hun er vandt til mindst 2 gange om dagen. Gerne en familie på landet. Og helst hvor hun er enehund.
Hun kan sagtens være alene hjemme.
Holly er højt elsket, og hun er vandt til at være i sofa og seng.
Vi skal kunne mødes og være helt sikre på kemien, og vi stiller krav til at man har viden og kendskab til racen. Skriv hvis du tænker i kan tilbyde Holly hendes blivende hjem. Hun er ikke gratis, men hjem før pris.

VÆR SØDE KUN AT HENVENDE JER, HVIS I OPFYLDER VORES KRAV. Og har tænkt jer at møde op. Der er mange henvendelser med interesse men folk dukker ikke op som aftalt.
Kun seriøse henvendelser!

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;