Oprettet 22. januar 2024

Bordercollier, hvalpe, 12 mdr.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 5.000. kr.
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

Det her er Dan, en smuk (plettet) og sød bordecollie på 1,5 år. Vi har selv avlet ham og kender til både moren og faren (arbejds-linjer). Han vil gerne arbejde (hyrde) men kunne sagtens også trives i et aktivt hjem. Han er sød, vandt til børn (vi har 4 børn og en dagpleje) og andre hunde/dyr. Sagen er at vi har for mange hunde på vores matrikel så nu skal de videre asap. Vi havde ellers tænkt os at træne dem inden vi vil sælge dem men det er desværre ikke muligt. Derfor koster han (kun!) 5.000 kr.
Normalt vil han koste 12.000 kr. Vi er seriøse avlere og driver en stor fårebesætning til dagligt. For kun at tiltrække dig som er seriøst omkring køb af vores hund betales der et symbolsk depositum på 150 kr. (Som trækkes fra prisen ved køb af ham men ikke refunderes). Inden du kommer og kigger på ham. Vil du vide mere?
Ring/skriv til Tobias på. telefon . Vi har et par søskende til Dan, allesammen sort/hvid korthåret. Plus 2 tæver som er et år ældre. De skal allesammen videre. Tøv ikke med at kontakte mig hvis du er på udkig efter en bordecollie!.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;