Oprettet 14. januar 2024

Old English Bulldog





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
14. januar 2024
Placering
Placering
4700 Næstved
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Efter mange og lange overvejelser, er vi nået frem til en virkelig svær beslutning. Vi er nødt til at finde et nyt hjem til vores elskede Holly. Hun er en helt intakt, meget smuk, sød og kærlig old english bulldog på 2,5 år. Vi har haft hende siden hun var 8 uger.
Grunden er at hun ikke er så god til mindre børn, og hun bliver lidt stresset når der er mange mennesker, og gør derved meget, og stresser sig selv op. (Vi har børn med udfordringer, og det går ikke) hun har brug for et hjem med god ro, og en masse kærlighed, som hun er vandt til at få her.
Hun kan med de fleste hunde, men vil gerne bestemme. Hun har fulgt alle vacciner, og sundhedstjek, og har ingen sygdomme, eller øjen problemer, og ingen vejrtrækningsproblemer. Hun har stamtavle.
Vi har nogle krav til den nye familie. Vi ønsker hun skal hen til, gerne ældre ægtepar, eller ægtepar over de 50år, uden børn (eller med voksne børn) en familie med hus og have, og som har lyst til at gå ture med hende hver dag, som hun er vandt til mindst 2 gange om dagen. Gerne en familie på landet.
Holly er højt elsket, og hun er vandt til at være i sofa og seng.
Vi skal kunne mødes og være helt sikre på kemien, og vi stiller krav til at man har viden og kendskab til racen. Skriv hvis du tænker i kan tilbyde Holly hendes blivende hjem. Hun er ikke gratis, men hjem før pris.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;