Oprettet 24. december 2023

Mini Goldendoodle F1bb , hvalpe, 7 mdr. , salgklar Slut februar/start marts

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 25.000. kr.
Placering
Placering
2640 Hedehusene



Annoncebeskrivelse

Vi åbner nu VENTELISTEN til et Mini Goldendoodle F1bb kuld. Forventet fødsel er start januar og hvalpene vil derfor forventligt være klar til afrejse start marts. Vi har fået flere efterspørgsler på et kuld Goldendoodle med endnu flere af de allergivenlige egenskaber. Derfor har vi parret vores smukke Goldendoodle F1b tæve i den smukke røde farve med den smukkeste røde dværgpuddel. Hos Doodleskov opdrætter vi Goldendoodle-hvalpe i et kærligt og omsorgsfuldt familiemiljø.
Vores forældrehunde er skønne, kærlige familiehunde, kuld er nøje planlagt, og vi gør alt for at give vores hvalpe et stabilt og berigende miljø i de første 8 uger af deres liv. Vi laver forskellige håndteringsøvelser for at sikre, at vores hvalpe udsættes for forskellige typer berøring, håndtering og fornemmelse.
Vi socialisere vores hvalpe ved forskellige lyde, oplevelser, teksturer, ting at klatre på, løbe igennem og meget mere. Ønsker i en plads på venteliste til dette kommende kuld, er i velkommen til at sende en privat besked. Det koster 1000 kr. at komme på ventelisten, men de fratrækkes naturligvis den endelige pris på hvalpen. Du er som køber ikke forpligtet til at gennemføre et køb hos os, men gebyret betales ikke retur ved frafald.
Ved betaling af ventelistegebyr vil du/i blive inviteret til vores private facebookgruppe med ugentlige opdateringer når hvalpene er født.
Hvalpene vil være registreret i dansk hunderegister og vil inden afrejse være sundhedsundersøgt, chippet, vaccineret og fået ormekur.
Der medfølger foderspand, foder til den første tid, tyggeben, godbidder, halsbånd og en bamse og et tæppe der dufter af mor og søskende. Tjek Doodleskov ud på Instagram for at se flere billeder af forældrehunde og tidligere hvalpe.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;