Oprettet 17. december 2023

4 HVALPE FRA HJERTEVARMT STUEOPDRÆT MED SOCIALISERING I HØJSÆDE (ESBJERG)

Sælges til 16000 kr.
Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
7. januar 2024
Placering
Placering
6700 Esbjerg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

I hjertet af Esbjerg finder du vores stueopdræt. Hvalpene er et familieforetagende, hvor alle familiemedlemmer deltager i socialisering, renlighedstræning, pleje og underholdning af de små uldtotter.

Hvalpene er opdrættet efter Dansk Kennel Klub og Klubben for Små Selskabshundes avlsanbefalinger. Forældrehundene er avlsgodkendt, øjenlyst, patella godkendt samt DNA testet via aner. Det betyder, at du som hvalpekøber hos os, får en hvalp, der har de bedste betingelser for at blive sunde og raske, socialiseret og klar til at blive centrum for kærlighed og opmærksomhed i en ny familie.

Coton de Tulear er en hund med et fantastisk sind og en stor personlighed. Den tilpasser sig hurtigt familiens aktivitetsniveau. Men der medfølger også et ekstra arbejde med pelspleje. Som hvalpekøber hos os, sikrer vi, at alle nye familier bliver introduceret til pelspleje, vask og negleklip. Vi klipper selv både egen og andres hunde, og tilbyder også alle hvalpekøbere, at komme tilbage til et pelspleje- og klippekursus, når hvalpen begynder at skifte sin hvalpepels.

Til hvalpekuldene hos os oprettes en selvstændig Facebook-gruppe til hvert kuld. På den måde kan hvalpekøberne følge med i hvalpenes udvikling og der en livline til råd og vejledning, når hvalpen flytter hjem til jer. Vi står naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning resten af hundens liv.

Vi værdsætter den lille udgave af Coton de Tulearen, derfor har vi også valgt at parre vores lille tæve med en han-hund af mindre størrelse. På billeder er vedhæftet billede af Alba med og uden hvalpe, som I ser har hun stærkt pigment. Det ligner det også hvalpene har arvet. Der er også billeder af de små hvalpe <3

Har ovenstående fanget jeres interesse, så kom og besøg os og mød vores fantastiske hund Alba!

Kun 1 hvalp tilbage!


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;