Oprettet 18. oktober 2023

Blandet hund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 17500 kr.
Race
Race
Blandet hund
Farve
Farve
Triocolor, sort/ hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. oktober 2023
Placering
Placering
5881 Skårup Fyn
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

De SØDESTE og mest TILLIDSFULDE allergivenlige havapoo/doodle hvalpe til salg nu!
Det er mig en ære som uddannet opdrætter af DKK, at præsentere vores første kuld hvalpe født d. 28.8. Vi er et lille kærligt stueopdræt med søde børn i huset, hvor hvalpene siden fødsel har været familiens absolut første prioritet og været i kærlige hænder med masser af opmærksomhed og stimulering. Vi har med vilje først sat dem til salg nu, først og fremmest for hvalpenes skyld, så både de men også os kan få ro og tid til 100% at koncentrere os om vores hvalpe og give dem den bedste start på livet, uden at skulle forholde sig salg og alt hvad der medfølger. Men også jer hvalpekøber kan først nu begynde at se og fornemme hvalpenes individuelle personligheder med den alder de har.
Vi har begge forældre. Vores hvalpes mor(Molly) cremefarvet, hun er f1b havapoo 75%puddel og 25% Bichon Havanaise. Hun vejer 4,8 kg. Fader (Simba)Triocolor, Bichon Havanaise med stamtavle vejer 6,7 kg. Begge forældre er rolige, harmoniske og ikke mindst kærlige familiehunde. De er begge øjenlyst og patellafri. Vores hvalpe vil have en forventet vægt på ca. 4,5-7 kg.
Alle vores hvalpe har gennemgået et omfattende socialiseringsprogram, som bl.a. bliver anbefalet af dyrlæger. Desuden har de som et stueopdræt naturligvis oplevet alt hvad det indebære i en husholdning som fx. gæster voksne/børn, støvsuger, vaskemaskine, komme i haven, få klippet negle og børstet pels/tænder, være på tur i bil, møde andre dyr som kat/høns og andre hunde osv. De er alle kærlige, legesyge, trygge og tillidsfulde hvalpe, og dette har vi dyrlægens ord for, da hun aldrig havde mødt så tillidsfulde hvalpe før. Dette er vi naturligvis meget stolte af! Desuden er vores hvalpe så småt i gang med at blive renlighedstrænet nu! Som opdrætter er vores fokus og mål, at opdrætte afbalanceret kærlige familiehunde, at give dem den bedste start på livet.
Vi ønsker at vores hvalpe kommer til kærlige hjem, med tid og overskud til et nyt lille familiemedlem. Vores hvalpe er klar til afrejse fra d. 27. Oktober og fremad.

Når i køber hvalp hos os, vil dette her medfølge den:
Sundhedsbog
Chippet
Vaccineret
3 *ormekur behandlet
Kvalitets hvalpefoder til den første tid
Luksus hvalpepakke (incl. Tæppe med duft af mor), alt sammen med til at give en god start hos jer
Masser af brochurer/vejledning omkring racebeskrivelse, socialisering, alene hjemme træning, børn & hunde, hundesprog, hvalpens sundhed, mental stimulering og meget meget mere.
I vil blive grundigt informeret om den første tid, pelspleje, socialisering, tænder mm. Desuden står vi altid til rådighed i forhold til rådgivning, da vi ønsker at det skal være så godt og trygt for vores hvalpe og jer den allerførste tid og ikke mindst fremadrettet!
Vores hvalpe koster; han: 17.500, tæve 18.000
Ved reservation af hvalp betales et depositum på kr. 2000,-, dette modregnes ved den endelige betaling. Ved frafald af reservation, gives dette beløb ikke retur.
Søgeord: Havapoo, Hava poo, doodle, doodles.
Vi er på Instagram:

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;