Oprettet 17. september 2023

Schæferhund

Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Sort/brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. marts 2022
Placering
Placering
8600 Silkeborg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Schæferhund m. DKK stamtavle (grå) søger nyt hjem. 18 måneder gammel. Silkeborg.

Yoda er en hund som stiller krav til sin nye familie. Tidligere erfaring med schæferhunde eller tilsvarende, er at foretrække. Ikke god til andre dyr, men kan lære at være sammen med en anden hund
———————————————————

Yoda er en glad og arbejdsivrig hanhund fra kennel Dederthing med DKK stamtavle. Han er sund og rask med klassisk schæferadfærd og et højt energiniveau. Han er vant til at køre i bil og færdes frit i hjemmet døgnet rundt. Han er kryptokid (egner sig ikke til avl).
Private årsager har gjort, at min og Yodas tilværelse desværre ikke er et optimalt match længere. Han søger derfor et hjem med god plads og tid til træning/stimulering og leg.
Yoda er trænet i Schæferhundeklubben Herning fra han var 8 uger. Han er trænet i lydighed, spor og feltsøg, har et godt potentiale til forsvarsarbejde og gør det godt i færdsel. Som supplement har han trænet Nose Work og har det grundlæggende på plads. Det er ikke et krav at ny ejer skal fortsætte dette. Yoda er ligeledes godt miljøtrænet - det gælder land- og bymiljøer, strand, vand (han er meget glad for vand), tog, bus og forskellige biler. Han er upåvirket af brag fra skud samt nytårsskyts, er meget loyal og kontaktsøgende. Han er ikke god med andre hunde, katte og generelt dyr, og har ingen erfaring med børn.

Yoda er en hund som stiller krav til sin nye familie. Tidligere erfaring med schæferhunde eller tilsvarende, er at foretrække. Så søger du en rolig familiehund til et par daglige gåture, er dette ikke hunden for dig.

Jeg forbeholder mig retten til, at være selektiv. Jeg skal have en god mavefornemmelse for hans fremtidige hjem, da jeg ønsker det bedste for ham. Jeg forventer, at man ser ham an, inden man tager en beslutning.

Ved oprigtig interesse, skriv en besked med lidt info om dig/jer selv og så kan vi tage en snak derfra.
Respekter venligst ovenstående og undlad useriøse henvendelser eller kommentarer.
Venlig hilsen Christian

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;