Oprettet 7. september 2023

kvalitetshvalpe fra Kennel Schæfergaarden

Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
2 uger
Farve
Farve
Sort/brun
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
18. oktober 2023
Placering
Placering
9320 Hjallerup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Nu udbydes særdeles kvalitetsstærke hvalpe efter kanone brugshundelinjer til salg. Schæfergaardens Diva har den 23. august født 11 hvalpe, (8 hanner & 3 tæver). Hvalpene er fra Kennel Schæfergaarden og er efter Schæfergaardens Diva og Sayid z Lomeckého Polesi (Svend). Sayid z Lomeckého Polesi (Svend) er en ung han på 3,5 år med et stort potentiale i forhold til træning og konkurrence i hundesporten. Han trænes i IGP programmet og fungerer optimalt i alle tre discipliner. Svend besidder en meget høj byttedrift, med den nødvendige “tænd/sluk” knap. Han er koncentreret i sit sporarbejde og arbejder uden stress. I forsvarsarbejdet er han meget effektiv i sine bevogtninger og kamphandlinger med naturlige dybe og faste greb.

Svend har et fantastisk væsen, er omgængelig og social med mennesker, børn, andre hunde og katte. Ved siden af træningen fungerer han som familiehund med børn, to andre hunde og kat.
Udover sine arbejdsegenskaber er Svend en smuk hanhund og repræsentant for schæferhunderacen, og ser ud til at give sit smukke pigment og gode egenskaber videre til sine hvalpe.

Af prøver har Svend for nuværende sin: BH (færdselsprøve) AD (Udholdenhedsprøve) og Beg. B (nr. 2 til DM). Han er avlskåret og har en IGP 1 A.97 - B.95 - C. 98 = F 290 og en IGP 2 A.92 - B.98 - C.96 = F 286.
For flere oplysninger, billeder og video: Sayid z Lomeckého Polesi

Schæfergaardens Diva er en energisk og arbejdsom tæve. Hun er meget førerfikseret og har dybe og faste greb. Hun er meget omgængelig og social. Diva er efter Schæferhavens Calle og Amagers Oya. Calle var tidligere dobbelt danmarksmester i politihundeforeningen, og havde utrolig mange gode resultater, fra en lang konkurrencekarriere på cv’et. Calle havde ud over to gange danmarksmestertitler også vundet sølv og bronze to gange til danmarksmesterskabet i politihundeforeningen. Calle var en fantastisk hund, som formåede at koble fra når han var hjemme. Han havde en “tænd/sluk-knappe” som gjorde, at han var en fantastisk familiehund, der også kunne gå med både kattekillinger, andre hunde, heste og børn. Yderligere var han en kanon træningsmakker som havde 3 ekstra gear i træningen, hvilket gjorde ham utrolig lækker at arbejde med. Han gav sig altid fuldt ud, og havde fuldstændig fokus på opgaven. Mange af disse egenskaber har han ført videre til Diva.

Kuldet forventer vi os meget af, både driftsmæssigt, mentalt og sundhedsmæssigt. Det er forventningen, at hvalpene har arvet forældrenes gode gener og vil blive særdeles gode konkurrencehunde (meget velegnede til IGP og PH) og ikke mindst familiehunde. Alle hvalpene er rigtig flot pigmenteret.

Svend har A hofter og 0 i albuer og Diva har B hofter og 0 i albuer.

Alle hvalpe bliver mentaltestet og udvalgt efter den enkeltes behov. De er klar til at flytte hjemmefra den 18. oktober 2023.

Ønsker du en afbalanceret hund som både har et stort potentiale i forhold til træning og konkurrencer i hundesporten og en dejlig loyal familiehund, så ring.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;