Oprettet 25. juli 2023

Jack Russell Terrier

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 7000 kr.
Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
9 uger
Farve
Farve
Sort hvid brun
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. juli 2023
Placering
Placering
6830 Nørre Nebel
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Kort om forældrene:
Moren: Knapt 2 år gammel.En blanding af en Dansk-svensk gårdhund og en Jack Russell, to racer som temperamentmæssigt er meget ens. Normalvægt omkring 6,5 kg. Intelligent,legesyg, kærlig, meget hurtig og med et udviklet jagtinstinkt.
Faren :Ren glathåret Foxterrier, halvandet år gammel. Normalvægt omkring 12,5 kg. Han er glad, legesyg, rolig og kærlig og har taget aktivt del i arbejdet med at holde hvalpene rene lige fra fødsel. Han leger meget med hvalpene.

Hvalpene: Fælles for alle hvalpene er at de er tillidsfulde (overfor fremmede mennesker og hunde), intelligente, nysgerrige, legesyge og kælne.

1. "Max": den største af hvalpene og den eneste han. Hvid med store brune pletter, kort hale, korthåret og hvid blis i panden. Intelligent, undersøgende, nysgerrig og rolig. Han vil iagttage hvad forældrene gør og derefter forsøge at efterligne. F.eks. udgravning af et muldvarpeskud.
2. "Bella": Hvid med store sortbrune pletter, lang hale og hvid blis i panden, snudepartiet med sorte petter. Pelsen er mere lådden og blød end hos de andre hvalpe. Temperamentmæssigt: rolig, legesyg og meget kærlig og blid.
3. "Molly": Hvid med store brune letter. Hvid blis i panden. Korthåret og med en meget kort hale. Opfindsom, kærlig, rolig, blid og meget legesyg.
4. "Pippi": Den mindste i kuldet: Hvid med sortbrune pletter. Kort hale, korthåret og med et helt brunt ansigt. Pippi er spilopmageren, altid glad, nysgerrig, opfindsom og intelligent. Hun er meget atletisk, kan hoppe højt trods sin størrelse og hun er den hurtigste løber af hvalpene. Pippi er meget kærlig og man er ikke i tvivl når hun vil op og nusses! Af temperament og udseende ligner hun uhyre meget sin mor, da hun var på samme alder. Hendes gavtyv ansigt og væsen bemærkes af alle som har mødt hende.
5. "Miley": Den næstmindste i kuldet: Miley er allerede reserveret.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;