Oprettet 20. juli 2023

Skønne labradoodler til salg

Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
6 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. august 2023
Placering
Placering
8700 Horsens
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

De skønneste labradoodlehvalpe er snart klar til at flytte hjemmefra. De vokser op midt i vores hjem og have, hvor hele familien (med 3 børn) er med til at socialisere dem på kærligste vis. Alle er sorte - nogle få med enkelte hvide aftegninger. Begge forældre er krøllede labradoodler med et meget roligt og kærligt væsen, utroligt omgængelige og lette at opdrage, hvorfor vi synes at deres gode gener skulle komme andre til gode. Mor Wilma er sort F1 og far Hermann er brun multigeneration. De bliver på størrelse med en labrador som voksne. Nogle er krøllede, enkle er mere glathårede. Det er altafgørende, at vi finder nogle kærlige familier, der vil elske disse hvalpe ligeså højt som os.
De vil være klar til et nyt hjem ca. 15. august, hvor de selvfølgelig vil være chippet, tjekket, vaccineret og have fået ormekure. Sundhedsbog, foder til den første tid og et tæppe der dufter af mor vil naturligvis følge med.
Vi gør meget ud af at de skal vænne sig til alle slags lyde, mennesker og andre hunde, så de bliver de dejligste familiehunde. Man kan følge med på insta wilmas_smaa_doodler, hvor jeg løbende vil poste
billeder fra hverdagen. De er 8 uger 15 August.
Hanner 10000
Hunner 12000


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;