Oprettet 3. juli 2023

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Hvide, hvide med pletter.
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
14. august 2023
Placering
Placering
7730 Hanstholm
Mor
Mor
Coton de Tulear - Bomuldshund
Far
Far
Blandet hund
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Intet er mere fortryllende end en hvalp, og vi har fire helt uimodståelige bomuldshunde-piger, der søger deres evigt hjem! Disse charmerende små væsener vil være klar til at komme hjem til dig den 14. august. Lad mig præsentere dig for dem:

De små prinsesser er en perfekt blanding af sin mor, en elegant Coton de Tuléar, og sin far, en nydelig Shichon. De vil stjæle dit hjerte med deres udseende og kærlige natur.
Deres pels er som en sky af ren bomuld, og deres sjove og legende personligheder vil bringe liv og latter i dit/jeres hjem.
De er sande kærlighedsbomber, og vil give uforglemmelige øjeblikke af glæde.

Vores hvalpe er blevet opvokset i et kærligt hjem og er vant til børn og daglig interaktion. De vil blive sundhedstjekket, vaccineret og ormekur-behandlet, inden de forlader os. Vi ønsker at finde dem de bedste familier, der vil give dem masser af kærlighed og omsorg.

Hvis du er klar til at åbne dit hjem og hjerte for en af vores utrolige små bomuldshunde-piger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne besvare alle dine spørgsmål og arrangere et besøg, hvor du kan møde hvalpene personligt.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;