Oprettet 1. juni 2023

Cane Corso Blanding, hund, 12 mdr.





Placering
Placering
4540 Fårevejle



Annoncebeskrivelse

Det er med blødende hjerte at jeg skal af med min elskede bassemand.
Cesar er halv Cane Corso og resten er blandet med Old English, Staffordshire Bull Terrier og Labradore. Han er jordens kærligste hund, som gør et stort nummer ud af at få kærlighed, opmærksomhed og massere af mad. Derudover er Cesar også vagthund med stort V, som ligger naturligt til Cane Corso’en som han bærer præg af både udseendesmæssigt og adfærd. Jeg er desværre nød til at sælge ham, grundet kæresten og jeg er gået hver vores vej, og mit nye sted ikke har den plads, som jeg synes han skal tilbydes. Cesar har brug for at komme ud et sted hvor han løbe rundt, brænde energi og krudt af og hygge sig. Han kan med alle hunde, katte og andre dyr, men er ivrig for at lege. Han har heller aldrig vist agressiv eller truende adfærd, men han har alarmeret pænt og advaret folk, som er kommet uanmeldt på grunden. Cesar fylder 2 år i november måned.
Han er renlig.
Han trækker når man går tur med ham, det er en typisk ting ved en hund som ham, men det er noget man kan arbejde med. Cesar er også lydig, og har trænet det meget, han kan sætte, dæk, give pote, blive på lange afstande, søge efter forskelligt mad hvis man ber ham om det, også gø’er han hverken når du kommer hjem eller tager afsted. Alt i alt, så er han bare en stor dreng, fyldt med kærlighed, glæde og energi. Han leder efter et BLIVENDE hjem.
Jeg er første ejer, og det er et MUST at du bliver hans sidste ejer. Sæt dig ind i racen, tænk over størrelsen, samt tiden og overskuddet en hund i denne størrelse kræver. Jeg ser helst at du/i bor på Sjælland, og at det muligt at du kommer og siger hej til ham et par gange. Jeg håber du / i kan være det rette match. ??.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;