Oprettet 1. juni 2023

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
24. juni 2023
Placering
Placering
9510 Arden
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

1 skøn Cockapoo dreng, søger kærligt hjem. Han er fuld af charme og ubegrænset kærlighed…
**** Voldsomt nedsat i pris nu****
Født 28/4 og klar til afrejse her fra den 24/6-2023.
Vores Cockapoo mor (F1b), er den skønneste hund, en fantastisk mor for kuldet, med masser af energi når det behøves, og hun er utroligt rolig, kærlig og kælen når det skal være :);
Det er hendes andet kuld, og de første har også vist sig at være særdeles skønne hunde der alle har bragt deres familier stor glæde. Far er ren lille puddel, og hvalpe er dermed Cockapoo F1bb. De vejer ca 5-6 kg som voksen.
For de der ikke kender Cockapoo, er de helt fri for at fælde, de er derfor allergi-venlige, de er utroligt lærenemme og er super til at tilpasse sig de aktuelle forhold. Derfor er de også ekstremt gode til børn og børnefamilier, da de knytter sig nært til familien. Evnen til at tilpasse sig kommer også til udtryk, når der mødes andre hunde, eller der kommer gæster.
Hvalpen her er, som hele kuldet, alle super socialiserede, da vi har et kærligt familie opdræt i stuen, og vi er sammen med dem, og bl.a. vores datter på 8 år er virkelig god til at aktivere dem og nusse og lege. De er vant til alle hjemmets lyde, som støvsuger, musik og køkkenmaskiner. De kommer også med i vores have, for at lege og udforske dufte.
Alt dette gør at de er velegnet både som første hund, eller til erfarne hundeejere.
Han bliver vaccineret efter normalt program, leveres chipmærket, og med registrering til dansk hunderegister og får sundhedsattest og bog med fra dyrlægen. Dertil får han 3 x ormekur. Der medfølger også HIKE hvalpefoder med, som de har fået. Derudover bamse/legetøj og klude med mors/søskendes duft.
Vi vil naturligvis gerne høre mere om dig/jer og hvad I kan tilbyde denne vidunderlige dreng.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;