Oprettet 23. maj 2023

Schæferhund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 12500 kr.
Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
2 uger
Farve
Farve
Grå og Sorte/Brun
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
6. juli 2023
Placering
Placering
4700 Næstved
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Hvalpe efter mentalt stærke, og sunde forældre med høj drift, som vi har haft helt fra hvalp, med flotte HD index på henholdsvis 106 og 105, begge bruges til PH træning hvor de stortrives, hvori faren er kåret med 105,7 Point.
Vi gør alt for at præge og socialisere hvalpene, som er født naturligt og vokser op i vores familie som et rigtigt stueopdræt med tre hjemmeboende børn i alderen 7 - 12, forældre dyrene og et par katte.
Så snart hvalpene er klar til det, vil de komme med os overalt med fokus på positiv socialisering, så de bliver mentalt og fysik rustet til deres kommende fremtid som enten trænings/konkurrence eller tjenestehunde, men samtidig også familiehunde med en velfungerende tænd og sluk knap.

Hvalpene er 8 uger gamle og klar til salg fra torsdag d. 6 Juli (Uge 27) - lige op til sommerferien, så det kunne ikke være et mere perfekt tidspunkt at købe hund på.

Film og billeder af hvalpe og forældredyr kan ses og følges her på linket på facebook, en side oprettet udelukkende til dokumentation af socialisering og opdræt:Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Schæferhund 7000 kr.

Schæferhund

Jeg sælger disse to skønne hvalpe, hvis forældre begge er schæfere. Der er tale om to piger, som vokser op i lille hus med have. De har daglig menneskelig kontakt, både med voksne og børn. De er va...

Alder 7 uger
8881 Thorsø

Schæferhund 10.000. kr.

Schæfer, hund, 2 år

Lucca søger nyt hjem og kommer ikke ud til hvilken som helst familie. Lucca kan tilbyde: -En tæve der ikke kommer i løbetid, da hun er neutraliseret -Lige blevet 2 år -Afbalanceret sind og familiehu...

Alder
9520 Skørping

Schæferhund 10.000. kr.

Schæferhund, hund, 12 mdr. , salgklar Dags dato

Sød tæve, født 24/6, fortrænet i A,B,C i schæferhunde klubben, for fotograferet med gode resultater Stambog medfølger. <b>Oplysninger:</b>

Alder
8653 Them