Oprettet 16. maj 2023

Blandet hund

Race
Race
Blandet hund
Farve
Farve
Fawn
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
16. maj 2023
Placering
Placering
5000 Odense
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Lily søger sit sidste hjem!
Lily er en glad Mops/Jack Russel blanding på 8 år (9 til september) som vejer 10-11 kg . Hun har tidligere (3-4 år siden) boet hos en anden familie i et år, men kunne ikke med deres anden hund og flyttede tilbage til mig igen. Det er derfor vigtigt for mig at finde Lilys sidste familie og helst en familie uden hund, da jeg ikke vil byde hende flere skift. Hun bor pt. I Odense.

Lily er en skøn og charmerende hund som elsker selskab, at putte og sidde på skødet. Men hun er også terrier og har brug for en del motion og aktivering, selvom energiniveauet ikke er som da hun var en ung hund. Hun elsker at komme på eventyr, i skoven, parken, på stranden (elsker at bade), eller i hundeskoven hvor hun kan lege uden snor.

Hun kan være lidt ængstelig og gør eller knurrer hvis hunde går forbi vinduet. Hun gør og piver når nogen ringer på dørklokken men bliver ekstremt glad når gæsten er kommet ind (hopper op, slikker, napper lidt).
Lily elsker mad og vil rigtig gerne træne, vise tricks for at få fat i en snack og få ros.
Hun er vant til at være i møblerne, men kun når hun bliver inviteret. Hun skal dog nogle gange mindes om hvad hun har lært og ved.
Lily trækker når hun går tur! Hun kan godt gå pænt, men skal mindes om det og det skal trænes jævnligt.

Hun kan ikke med katte men kan med nogle andre hunde, så længe der ikke er mad involveret. Lily kan være dominerende og territoriel og deler derfor kun sin have/hjem/legetøj med hunde hun kender og kan lide. Hun kan med børn, men skal have mulighed for at trække sig. Hun kan være alene hjemme uden at lave ulykker, men vil allerhelst være sammen med sine mennesker.

Lily bor pt. I lejlighed, men ønsker sig mere plads ro og evt. en have. Hun ønsker sig en familie som har tid og kærlighed til en hund som hende, og gerne erfaring med at have terrier. En familie som er indstillet på at give hende masser af motion og stimuli, og som sætter pris på en rigtig puttehund som elsker at være i centrum.

Lyder det som dig hører jeg gerne fra dig. Skriv en kort beskrivelse af hvem du/i er, evt. erfaring med hund/racen og hvorfor du mener Lily er hunden for dig.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;