Oprettet 30. april 2023

Berner Sennen/Golden/Border Collie hvalpe til salg

Sælges til 11000 kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Flerfarvet
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
9. maj 2023
Placering
Placering
4220 Korsør
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Blandet hund
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

1 TÆVE RESERVERET
2 HANNER RESERVERET
Vores dejlige familiehund Maggie har fået et kuld skønne hvalpe på 2 tæver og 4 hanner. Hun fødte d. 14/3-2023 så hvalpene vil være klar til at flytte omkring uge 19.
Hvalpene er født og vil vokse op midt i stuen og være vant til børn, andre hunde, katte og selvfølgelig at blive nusset og kysset konstant. Derudover vil de være vant til hverdagens larm, være alene hjemme og til at besørge i haven. De vil inden afrejse have været på flere ture med mor og søskende hvor de bl.a. vil prøve at køre i bil. Vi har meget fokus på at give dem den bedste start på livet, ved at socialisere dem og præsentere dem for en masse forskelligt. Vi har selv opdrættet Maggie og har også hendes mor, Chelsea.

Maggie er en blanding af Golden, Berner Sennen, Border Collie, Collie og Labrador. Faren til hvalpene er Berner Sennen og Golden.
De har begge et fantastisk sind og egner sig perfekt som familie hunde, da de er meget rolige og hengivne. Derudover er Maggie meget lydig og lærenem og elsker at appotere og at bade.

Når hvalpene er 8 uger vil de have fået ormekur, vacciner, sundhedstjek samt sundhedsbog, og chip. Derudover vil der medfølge en hvalpepakke med mad, et tæppe samt en bamse som dufter af mor og søskende. Der vil også medfølge en mappe med købekontrakt og information om den enkelte hvalp mm.
Man er mere end velkommen til at komme og besøge sin hvalp flere gange efter aftale og der er også lavet en Facebook gruppe hvor man kan følge udviklingen af kuldet.

Vi forbeholder os retten til at takke nej til ejer hvis vi ikke mener det er et match.
Prisen for 1 hvalp er 14.000,- og der lægges et depositum på 2.000,- ved reservation som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Blandet hund 10000 kr.

Spaniel blandinger

Vores dejlige cocker spaniel Zazu og springer spaniel tæve Kaisa har fået et kuld skønne hvalpe, som er salgsklar den 11.06.23, to tæver og to hanner tilbage. Begge forældre er skønne, kærlige og...

Alder 7 uger
4660 St. Heddinge

Blandet hund 6000 kr.

Blandet hund

Det er hvalpe efter rolige og sygdom frie forældre. Hvalpene er vant til kat og børn. Hvis man reserverer en hvalp, er der et depositum på 1500kr. Alle er velkomne til at se hvalpene

Alder
8544 Mørke

Blandet hund 90. kr.

75% kleiner münsterländer 25% tysk ruhåret. , hvalpe, 2 uger , salgklar 12/07/2023

Nej priserne er ikke 90kr. ( Se priser i bunden. ) Hejsa. Se lige os, er vi ikke bare nogle små lækre hvalpe. Vi er faktisk også til salg og klar til at flytte den 12/07/23 der er vi nemlig 8 uger ga...

Alder
7700 Thisted