Oprettet 21. april 2023

Malteser

Race
Race
Malteser
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. april 2023
Placering
Placering
3650 Ølstykke
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Hvalpene er klar til at flytte d. 26/04-23

Mor og Far er ægte maltesere. Begge forældre vejer lige omkring 4 kg.


Der er kommet 3 drenge og 2 piger.

De fødes og lever sammen med os i stuen og er i hænder mange gange dagligt lige fra fødslen. Vi bor i hus på landet, sammen med vores børn. Jeg arbejder stort set udelukkende hjemmefra, så de er altid i tæt kontakt med mennesker og vi har masser af hænder og tid til pasning, pleje og begyndende træning, kæl og leg, når den tid kommer
Når de bliver gamle nok kommer de med på besøg i haven og vi starter op på renlighedstræning, socialisering og lydighed. Vi starter deres socialisering i forhold til andre hunde, andre dyr, børn, voksne, støvsugeren, bilkørsel, fyrværkeri osv.
Desuden starter vi træning i pelspleje, bad, negleklip og trimning op inden de rejser hjemmefra.

Hvalpene får sundhedsbog fra dyrlægen, vaccination, chip, ormekur og registrering i Dansk Hunderegister inden afrejse. Hvalpene vil også blive undersøgt og løsnet efter behov af dyrlæge uddannet kiropraktor. Dette er selvfølgelig dokumenteret af et certifikat til hver hvalp.
De får en hvalpepakke med (tæppe, lidt tørfoder til de første dage, legetøj og snacks) og tilbud om medlemskab af Facebook gruppe hvor vi kan dele billeder og vi gerne rådgive om din hvalp, pelspleje, træning og pasning (man er også altid velkommen til at kontakte mig over telefonen).

Prisen er 12.000 for en han og 15.000 for en tæve og der lægges et depositum på 3.500 ved reservation, som ikke tilbagebetales hvis køber springer fra.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;