Oprettet 22. marts 2023

Schæferhund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 11000 kr.
Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
12 mdr.
Farve
Farve
Brun/sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
22. marts 2023
Placering
Placering
8600 Silkeborg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Schæferhund af sportshundelinjer. 14 måneder gammel. Bor i Silkeborg

Yoda er en glad og arbejdsivrig hanhund fra kennel Dederthing. Han elsker at arbejde og lege, og har et højt energiniveau. Men han kan også slappe af og nyder kontakt. Han er vant til at køre i bil, og færdes frit i hjemmet døgnet rundt. Han er kryptorkid og er kemisk kastreret, i et forsøg på at få den sidste sten til at falde ned. Han egner sig derfor ikke til avl.
Private årsager har gjort, at min og Yodas tilværelse, ikke er et optimalt match længere. Yoda er på ingen måder forsømt, men han har et potentiale, som jeg ikke selv mener, at jeg formår at opfylde. Yoda er en brugshund, og fortjener et liv der tilsvarer dette.

Yoda er trænet i Schæferhundeklubben Herning fra han var 8 uger. Han er trænet i lydighed, spor og feltsøg, og har godt potentiale til forsvarsarbejde. Han har trænet Nose Work og har det grundlæggende på plads. Yoda er ligeledes rigtig godt miljøtrænet. Det gælder land- og bymiljøer, strand, vand (han er meget glad for vand), tog, bus, biler. Han er upåvirket af brag fra skud samt nytårsskyts. Han er vant til at arbejde for maden.

For Yodas skyld, er det ikke først til mølle Det er et ultimatum, at jeg har en god mavefornemmelse for, hvor jeg sender ham hen.

Lyder Yoda som en hund for dig, så kontakt mig gerne og forklar hvad du kan tilbyde samt din erfaring med hunde. Mere info om Yoda samt billeder, gives gerne på henvendelse i privat besked eller telefon.

Venlig hilsen Christian

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Schæferhund 7000 kr.

Schæferhund

Jeg sælger disse to skønne hvalpe, hvis forældre begge er schæfere. Der er tale om to piger, som vokser op i lille hus med have. De har daglig menneskelig kontakt, både med voksne og børn. De er va...

Alder 7 uger
8881 Thorsø

Schæferhund 10.000. kr.

Schæfer, hund, 2 år

Lucca søger nyt hjem og kommer ikke ud til hvilken som helst familie. Lucca kan tilbyde: -En tæve der ikke kommer i løbetid, da hun er neutraliseret -Lige blevet 2 år -Afbalanceret sind og familiehu...

Alder
9520 Skørping

Schæferhund 10.000. kr.

Schæferhund, hund, 12 mdr. , salgklar Dags dato

Sød tæve, født 24/6, fortrænet i A,B,C i schæferhunde klubben, for fotograferet med gode resultater Stambog medfølger. <b>Oplysninger:</b>

Alder
8653 Them