Oprettet 20. marts 2023

Fransk bulldog, hund, 2 år





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Jeg er desværre kommet til den erkendelse at min elskede Arnold ikke længere trives hos min voksne søn og jeg.
Arnold har brug for et hjem, hvor han ikke skal være alene hund eller aldrig skal være alene hjemme i særlig lang tid. Håber derfor, at der er nogen der leder efter endnu en fransk lækkermås.
Arnold er lige over 2 år og er kastreret. Har haft ham siden han var 8 uger. Han er ren fransk, men uden stamtavle. Kampvægt ca. 15kg. Får ros af dyrlægen for hans flotte snude, og han har ingen vejrtrækningsproblemer. Han er født med et knæk på halen, men har ingen problemer med dette.
Han er en kæmpe kælepotte, og er herhjemme både i sofa og senge og hvis han ser en mulighed for at putte/nusse, så er han der med det samme.
Han elsker at være ude og bliver helt fjollet, hvis der er mulighed for at spæne rundt i højt terræn.
Han er meget lærenem, undtagen når det kommer til at være alene hjemme. Han bliver så ked af det, at han hyler hele tiden. Jeg har haft mulighed for at have en anden hund boende i noget tid, hvilket har været rigtig godt til ham, men dette kan jeg desværre ikke tilbyde permanent. Når han er sammen med en anden hund, er der ingen problemer med at være alene.
Han elsker mennesker han kender, men spiller stor og stærk overfor fremmede og kan godt finde på at nappe, men bløder op, hvis de kommer med godbidder og giver sig god tid.
Han er vant til at gå i flexline og kan ind i mellem godt være lidt ivrig og trække lidt.
Han har et stort drive, man skal derfor være på vagt, hvis man går et befærdet sted, da han nogen gange gerne vil efter biler, cykler osv.
Han er ikke vant til at bo med børn, men er ofte sammen med større børn uden problemer, fra 5 år. Jeg tror ikke, at han er egnet til at bo med mindre børn, da han jo napper, hvilket han også gør under leg.
Han kan forresten ikke finde ud af at gå ned af trapper, da vi altid har båret ham, for at Skåne hans led, men det kan han selvfølgelig lære.

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;