Oprettet 14. marts 2023

Labradoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 4/6





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
9690 Fjerritslev



Annoncebeskrivelse

ALLE HENVENDELSER SENDES PÅ E-MAIL:
email. (læs nedenfor). Jeg hjælper en nær relation Merete med at sælge nogle fantastisk labradoodle hvalpe. Merete har mange års erfaring med opdræt af forskellige doodleracer heriblandt cavapoo og labradoodle. Hun træner desuden terapihunde og har med stor succes hjulpet mange. Elskede, søde Buffy skal føde hvalpe omkring d. 4/4. Der estimeres til at komme mellem 5-8 hvalpe, som vi ikke kender kønnene på. Dette er således en interesseliste, hvorefter vi vil udvælge potentielle købere og kontakter dem. Hun er parret med en rød labradoodle og hvalpene forventes derfor at blive røde/brune som voksne. På billederne ses mor, moren og faren samt hvalpe fra tidligere kuld (som små og store). De bliver krøllede og får en fleece pels. Hvis du/I er interesseret, så send en mail med følgende:. - titel "Labradoodle"
- hvorfor du/I ønsker en hvalp
- hvilket køn du/I ønsker
- fortæl lidt om dig/jer: hvor og hvordan bor du/I (by, hus eller lejlighed), om du har en samlever, beskæftigelse samt eventuelle børn og alder på dem
- hvorfor netop du/I kan give hvalpene et skønt hjem. De kommende hvalpe vil som udgangspunkt ikke fælde og er således egnet til folk med allergi, hvilket dog afhænger fra person til person. De estimeres til at blive mellem 10-15 kilo. Hvalpene kommer til at bo hos Merete sammen med hendes andre hunde. De bliver således vandt til alle forskellige lyde, der indgår i en dagligdag. Hvalpene bliver løbende socialiseret med børn og handicappede - de bliver således også vandt til at være omkring hjælpemidler såsom kørestole. De får en sundhedsbog, ormekur og vaccination. Hvalpene vil prøve at køre bil, være i forskellige omgivelser, få klippet negle, blive børstet, høre lyde fra klippemaskinen samt løbende blive renlighedstrænet. Alt i alt nogle fantastiske små sjæle, der søger nye familier.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 4/6

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;