Oprettet 7. februar 2023

labradoodle, hvalpe, 1 uge , salgklar 26.05.23





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
4500 Nykøbing Sj



Annoncebeskrivelse

Vores smukke Sally skal have hvalpe for 3. og sidste gang. Marlo, en flot kongepuddel, er igen far til hvalpene.
Sally er mor til 17 fantastiske hvalpe fordelt på 2 kuld. Alle hvalpene har et roligt sind, er glade, legesyge, kælne, alt det man ønsker sig af en perfekt familiehund. På vores Facebookgrupper " Sally og Marlos hvalpe 2021" og Sally og Marlos hvalpe 2022" kan man se billeder og læse om hvalpene og deres familiers skønne oplevelser med deres hund.
Labradoodle er kendt for at være allergivenlige hunde, de falder forskelligt ud: nogle har krøller, mens andre har mere bølget pels. De kræver pelspleje. Pelsen skal børstes en gang om ugen og klippes et par gange om året. Til gengæld slipper man for hundehår i hele huset. Labradoodlen er en middelstor hund, kræver middel motion, er en intelligent og meget venlig hund. Sallys hvalpe kommer til verden i trygge rammer, (stueopdræt ) bistået af en dyrlægestuderende. Alle Sallys hvalpe har været levedygtige, sunde hvalpe.
Hos os har hvalpene masser af plads at boltre sig på, da vi bor på landet. Vi er en meget hundeglad familie og hvalpene vil stifte bekendtskab med mange mennesker og andre hunde, udover deres mor, både han og hun-hunde.
8 uger er frygtelig lang tid at vente på sit lille nye familiemedlem, men vi tilbyder en mulighed for at hvalpene kan blive op til 2 uger længere end de lovpligtige 8 uger hos os, så deres mor og "stedfar" kan opdrage lidt længere tid på dem, hvilket mange dyrlæger anbefaler.
Hvalpene får helbredscheck, er chippet, vaccineret og får ormekur 2 gange, inden de flytter hjemmefra omkring uge 22-23. Man får en sundhedsbog, en købsaftale og en sæk hvalpefoder med, når man henter sin hvalp.
Der vil være rig mulighed for at besøge hvalpene, når de er blevet 2 uger og vi har altid løbende sendt billeder af. hvalpene til køberne, når de har valgt en hvalp. Depositum 2500 kr. henvendelse på mail: email. eller på mobil: . telefon Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 26.05.23

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;