Oprettet 4. februar 2023

Labradoodle , hvalpe, 3 uger , salgklar 3.3 2023





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
9800 Hjørring



Annoncebeskrivelse

De skønneste labradoodle hvalpe. Vuffi fik hvalpe d.13 januar 2023, hun har født hvalpene i stuen, hvor de stadig bor. Vi har 2 drenge, 3 hunde Tulle, Lilli og Vuffi. Vi bor i livligt hus med mange gæster, naboer, legekammerater og en stor familie, som er en del af vores hverdag. Det betyder, at hvalpene bliver socialiserede, de får masser af kærlighed fra store og små og bliver vant til al verdens lyde og lugte. Vuffi(Mor) er testet for div. genetiske sygdomme og er en labradoodle i mellem størrelse, hun er en 3. generations.
Sofus (far)er testet for div. genetiske sygdomme og er en labradoodle ( 4. generations). i mellem størrelse. Hvalpene vil være klar til flytte hjemmefra d.3 marts 2023, her vil de være chippet, vaccineret første gang, fået ormekure, sundhedstjekket osv. Når de rejser herfra vil de have sundhedsbogen med, et tæppe, som lugter af Vuffi, og en lille pose med mad m. m. Hvalpene bliver en mellem størrelse -ca 40cm i højden og omkring 10-12kg. Der er 4 tæver,
- en sort med hvide poter og hvidt på brystet.
-en brun med hvide forben og karamel på bryst, hoved og bagben.
-en hvid med brune pletter og hoved.
-en hvid med sorte pletter og hoved. Hvis man ønsker at købe en hvalp, skal man betale et reservationsgebyr på 4000kr, som ikke bliver betalt tilbage, hvis man fortryder. Når reservationsgebyret er betalt, er hvalpen reserveret til jer, ellers er den stadig “ledig”. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål.
Mvh Sissel.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 3.3 2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;