Oprettet 23. januar 2023

Fransk Bulldog

Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
4 mdr.
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. januar 2023
Placering
Placering
2000 Frederiksberg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

4mdr dreng fransk bulldog søger ny familie❤️
Han kan tilbyde (stor) have, gåture - ikke nødvendigvis lange, meget gerne mange ture til hundeskoven hvor han kan løbe frit og lege med alle de andre hunde, og dé ture må til gengæld gerne være lange synes han☺️
Han vil elske hvis I er rigtig meget hjemme, men han er rigtig god til at være alene hjemme, sover bare det meste af tiden, laver ingen numre og hverken gør eller piver. Han har gået på hundeskole da han var lille og kan de basale ting, og elsker at lære nye ting, han er nemlig en klog dreng.
Han er også helt vild med at køre bil.
Han elsker alle både 2 og 4 benede skabninger.
Han er altid glad.
Det eneste der er galt ned ham er hams mor. Mor har fået nyt job og det er der rigtig mange timer i, og derfor har hun dårlig samvittighed hele tiden. Synes ikke hun kan tilbyde nok ture i skoven og heller ikke nok timer hjemme sammen med ham.
Når man har en dejlig kærlig, klog og skøn lille dreng, så er man nød til at sætte hams behov før egne, og hams behov er en nærværende familie med masser af tid. Han er i sin bedste og har stadig ting at lære. Feks at styre sin enorme glæde ved at få gæster. Alle gæster bliver overøst med kærlighed. Han er glad for at gå tur, men helst i fri flexline. Den korte snor skal der trænes lidt i hvis man foretrækker det. Men han har været vant til kliktræning fra lille og lærer alting hurtigt. Han er en hyggefis og elsker at putte i sofaen og herhjemme putter han i min fodende om aftenen og om morgenen, men sover selv hele natten i køkkenet uden problemer. Han er chippet og vaccineret og passet med negleklip og loppe/flåt kur. Han gør meget sjældent. Alle naboernes hunde kan sætte en pæn koncert op uden ham reagerer.
Hvis du/I matcher ovenstående må I gerne give skriv til mig i mail: (faranakfaranak140@gmail.com)
KUN seriøse henvendelser.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;