Oprettet 4. december 2022

Pekingser, Jack Russell Terrier, chihuahua , hund, 4 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
2765 Smørum



Annoncebeskrivelse

Hej alle sammen vi har en skøn dejlig hund, hvis navn er Rose, som søger en ny dejlig familie, som vil tage godt hånd om hende. Hun er 4,5 år gammel, steriliseret og en blanding af både Pekingeser, Chihuahua og Jack Russell Terrier.
Hun har et knæk på halen, og et lidt skævt forben, men det har ingen betydning for hende og hendes helbred, hun er sund og rask, det er kun kosmetisk. Det er således at vi søger en familie med eller uden børn som søger en hund med krudt i røven.
Rose er en madøre og en kærligheds bombe, hun elsker at putte under dynen eller på sofaen. Hun er vant til små børn, da hun i sine 4 leveår har været en aktiv dagpleje hund.
Vi søger en person/familie, som kan lide at gå ture, aktiverer hende og give hende masser af opmærksomhed og kærlighed. En person/familie, som enten bor på landet eller har en have, hvor Rose kan boltrer sig i.
Hun er ikke en toptrænet hund, så hun er ikke altid lydhør, men med en portion tålmodighed og træning kan man få hende til at høre godt efter. Hun kan for det meste godt med mange hunde, men ikke alle.
Rose er renlig, men der kan til tider godt opstå uheld, hvis man ikke har været ude med hende. Hun er også trænet til at være hjemme i nogle timer.
Rose kan som udgangspunkt med de fleste mennesker, men der kan opstå situationer, hvor hun gør af nogle af dem, men der skal hun bare have tid til at lære dem at kende.
Hvis det lyder noget for dig/jer, så kan vi aftale en dag hvor i kan møde hinanden.

Racer: Pekingser, Jack Russell Terrier, chihuahua
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;