Oprettet 27. november 2022

Yorkshire mini, hvalpe, 5 uger





Race
Race
Yorkshire Terrier
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
8471 Sabro



Annoncebeskrivelse

Vores elskede Mini har fået hvalpe. 4 små yorkshire terrier hvalpe, 3 hanner og 1 tæve. 3 hvalpe ( hanner ) skal have fundet et nyt kærligt hjem.
De er født d. 22.10.22 og kan udleveres fra d. 21.12.22, hvor de er fyldt 8 uger. Begge forældre er ægte Yorkshire terrier mini og vejer begge ca. 2 kilo. Faderen er med stamtavle.
De har begge sundhedstjek og er sunde og raske og med gode sind. Hvalpene er vokset op i privat hjem og er derfor vant til dagligdags lyde, nye mennesker og omgang med børn. Moren, Mini, til hvalpene er vores dejlige familiehund og faderen Alex, er naboens charmetrold. De er vokset op sammen. Når de flytter hjemmefra har hvalpene fået:
Ormekur
Vaccination
Chip
Sundhedsbog . Depositum er 3000kr ved reservation af hvalpen. Depositum vil ikke blive tilbagebetalt ved evt. fortrydelse. Beløbet fratrækkes fra salgsprisen ved afhentning af hvalpen. Hvalpene har ingen stamtavle. Prisen for hvalpen er 14.000kr. Hvis du/I er interesseret er I velkommen til at ringe eller skrive på nummer . telefon Oplysninger:
Racer: Yorkshire mini
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;