Oprettet 14. november 2022

Blandet hund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 12000 kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Brindle og plettet.
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. december 2022
Placering
Placering
3390 Hundested
Mor
Mor
Bichon Havanais
Far
Far
Shih Tzu
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Amigo og Abbie søger nyt hjem!

Mor, Bailey, er en havashu (blanding af shih tzu og Bichon havanais) og har en vægt på 6.7kg. Og ses på de sidste billeder hvor man Også kan se far.
Far, Cody, er en shih tzu prapso, og har en vægt på 3.5 kg. Cody er som sagt shih tzu prapso, hvilket forklare at han ser lidt anderledes ud, han er lidt mindre og har kun 1 lag pels og ingen underuld, som gør at han ikke er pjusket på næsen. Cody er blevet undersøgt at dyrlæge som har bekræftet han er prapso og som også har godkendt ham til at han sagtens kunne avles på, da han er sund og rask og en helt fantastisk hund.
Hvalpene er født i er kuld på 7, bestående af 4 drenge og 3 piger.

Amigo er en større buttet dreng som siden fødsel allerede var meget glad for mad. Har en som 5 uger en kampvægt på 960 g. Og er den største i kuldet. Han ligner desuden sin mor på en prik og ud fra beregninger får han en slutvægt på 5-6 kg.

Abbie er en lille pige med ben i næsen! Hun har en vægt på 720 g og er en af de mindste. Hun er dog begyndt at blive godt pjusket, men kunne godt mistænkes at ligne sin far en smule. Men på trods af størrelsen, kan Abbie altså ikke trynes af sine større søskende.

Hvalpene tages fra når de er 10 uger, så de kan være mest balanceret som muligt, Ogås både hvalpe og mor er så klar som muligt.
De vil selvfølgelig være chippet, vaccineret og have sundhedsbog samt være registreret i DKK når de skal herfra. Derudover følgere en lille pakke med med det foder de får herfra og lidt legetøj og et tæppe som ekstra tryghed.
De er stueopdræt og allerede nogen små hygge-putte-hunde.

Giv endelig en besked, hvis du skulle være interesseret i en af de små kære. Men der er også er link til en Facebook side for de små hvor man kan følge med i deres opvækst.
Der lægges desuden et depositum på 4000,- når man reservere en af hvalpene, hvorefter de resterende 8000,- betales når man henter hvalpen.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;