Oprettet 11. september 2022

Fransk Bulldog

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 4000 kr.
Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
5 år
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
11. september 2022
Placering
Placering
8450 Hammel
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Bulldog blanding sælges

På grund af personlige årsager, kan jeg desværre ikke beholde min hund længere. Hun er en sød og dejlig hund, med krudt i bagen.

Hendes navn er Stella og hun er næsten 5 år gammel. Hendes mor er en Old English Bulldog og hendes far en Fransk Bulldog.

Hun er glad for alle mennesker, både store og små. Er meget social og vil gerne være med når der sker noget. Hun elsker at lege og vil gerne gå tur. Andre hunde vil hun gerne hilse på, men gider ikke dem der gør af hende.

Da hun har boet flere steder og i flere familier, skal den rigtige familie findes til hende nu. Derfor søger jeg en familie med tid og lyst til hende. Det skal være muligt for hende, at kunne løbe løs i din have, at komme på daglige gåture, så hun kan få brændt noget energi af, at få masser af kærlighed og blive passet godt på.

Jeg vil gerne finde den rigtig familie til hende og derfor forbeholder jeg mig retten til, at sige nej til et eventuelt salg, hvis jeg ikke føler, at I/du er den rette.

Tænker du det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig, så du kan komme og hilse på hende og fortælle lidt om hvem du og din familie er.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Fransk Bulldog 23.000. kr.

Fransk bulldog, hvalpe, 7 mdr.

Den 16 August fik Molly 6 skønne buller babyer i farverne Red Fawn og Brindle. Bella Red Fawn tæve: (Reserveret) Baby sort tæve Ledig- (Reserveret) Boss brindle han: (Reserveret) Bugatti sort/brindle ...

Alder 7 mdr.
9240 Nibe

Fransk Bulldog 16.000. kr.

Fransk bulldog, hvalpe, 2 uger , salgklar Den 7 november 2022

Vi har 2 lækre franske bulldog han-hvalpe til salg, både mor og far er franske Bulldogs far er blå og mor er fawn (beige) de ser mørke ud nu, men ser ud til at de har tendens til den blå/grå farve. De...

Alder 2 uger
2500 Valby

Fransk Bulldog 15.000. kr.

Fransk Bulldog, hvalpe, 2 uger , salgklar 4/11-22

Daisy & Bailey har sammen skabt 6 skønne hvalpe i farven : Fawn. 2 tæver (Vi beholder den ene) 4 hanner De er salgsklar 4/11-22 Daisy har aldrig fejlet noget og har gode luftveje med en næse der ikke ...

Alder 2 uger
5220 Odense Sø