Oprettet 5. september 2022

Fransk Bulldog

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 11.000 kr.
Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Mørk Brindle m. hvidt
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. september 2022
Placering
Placering
7400 Herning
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Det er med blødende hjerte at jeg må erkende, at min smukke hanhund ikke trives i min flok - derfor leder jeg nu efter den helt rette familie til ham.

Han er en STOR ,flot og meget muskuløs fyr - han er virkelig en ‘Eyecatcher’ man lægger mærke til !! Meget mørk brindle - nærmest sort, med stort hvidt bryst og plet i nakken. Han er født d. 6/11-2020, så han fylder 2 år til November. Han er efter sundhedstjekkede og røntgenfotograferede forældre - billeder af forældrene kan ses. Han har ingen stamtavle (hans mor har stamtavle, men faderen har ikke)
Han er intakt (Ej kastreret)
Han har aldrig ødelagt noget når han er alene hjemme. Han er en rigtig dejlig og kærlig dreng der knytter sig rigtig meget til sine mennesker.


Jeg ønsker at han skal være enehund, så han får masser af opmærksomhed og ny ejers fulde kærlighed - for han giver selv massevis af kærlighed retur! Han sælges ikke til folk som ikke har sat sig grundigt ind i HVAD en Fransk Bulldog kræver!! De er ikke kun “sofakartofler” (!!)
Ser helst at ny ejer har hus/have eller bor på landet, da han er vant til at kunne færdes i en have udover hans 3 daglige gåture.

Dette er IKKE et paniksalg, så ingen “først til mølle” her ! Det allerbedste hjem og ‘match’ er det vigtigste!

Kun SERIØSE henvendelser , tak!

Forbeholder mig retten til at vælge det helt perfekte hjem til min sorte diamant!

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Fransk Bulldog 10.500. kr.

Fransk bulldog, hvalpe, 4 uger , salgklar 1/11/2022

Vores tæve har fik d5/9 en dejligt lille pige, den blev født naturligt, begge forældre er sunde og raske 100% fransk bulldog, og bor her sammen med os. Hvalpen er opvokset i vores stue sammen med vore...

Alder 4 uger
7280 Sønder Felding

Fransk Bulldog Kontakt for pris kr.

Fransk bulldog, hund, 4 år

Vi søger en udstationering vært som vil være i et tæt samarbejde med os. Vi har en fransk bulldog på 4 år. Vi vil have 1 kuld mere på hende. Hun skal ikke gå med andre hunde eller kat, da hun trives...

Alder 4 år
9240 Nibe

Fransk Bulldog 1900 kr.

Fransk Bulldog

Fransk Bulldog hvalp - søger et nyt hjem Super lækker dreng.. han er så kærlig, en rigtig putterøv, go til at gi tegn på at skulle ud, glad, går fint i snor, sover hele natten og vil hilse på alle....

Alder 4 mdr.
4300 Holbæk