Oprettet 5. september 2022

Fransk Bulldog

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 11.000 kr.
Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Mørk Brindle m. hvidt
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. september 2022
Placering
Placering
7400 Herning
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Det er med blødende hjerte at jeg må erkende, at min smukke hanhund ikke trives i min flok - derfor leder jeg nu efter den helt rette familie til ham.

Han er en STOR ,flot og meget muskuløs fyr - han er virkelig en ‘Eyecatcher’ man lægger mærke til !! Meget mørk brindle - nærmest sort, med stort hvidt bryst og plet i nakken. Han er født d. 6/11-2020, så han fylder 2 år til November. Han er efter sundhedstjekkede og røntgenfotograferede forældre - billeder af forældrene kan ses. Han har ingen stamtavle (hans mor har stamtavle, men faderen har ikke)
Han er intakt (Ej kastreret)
Han har aldrig ødelagt noget når han er alene hjemme. Han er en rigtig dejlig og kærlig dreng der knytter sig rigtig meget til sine mennesker.


Jeg ønsker at han skal være enehund, så han får masser af opmærksomhed og ny ejers fulde kærlighed - for han giver selv massevis af kærlighed retur! Han sælges ikke til folk som ikke har sat sig grundigt ind i HVAD en Fransk Bulldog kræver!! De er ikke kun “sofakartofler” (!!)
Ser helst at ny ejer har hus/have eller bor på landet, da han er vant til at kunne færdes i en have udover hans 3 daglige gåture.

Dette er IKKE et paniksalg, så ingen “først til mølle” her ! Det allerbedste hjem og ‘match’ er det vigtigste!

Kun SERIØSE henvendelser , tak!

Forbeholder mig retten til at vælge det helt perfekte hjem til min sorte diamant!

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Fransk Bulldog 20000 kr.

Fransk Bulldog

2 franske bulldogs hanner, mangler deres nye hjem. De må komme væk hjemmefra d 1-4. Begge hanner er af farven Black and tan. De har stamtavle i DHL. De er sundhedtjekket, chip, vacc, 3 gange ormek...

Alder 6 uger
8840 Rødkærsbro

Fransk Bulldog 11.000. kr.

Fransk bulldog, tæve, 2 år , m. stamtavle

Dejlig fransk bulldog, der elsker at være familiens midtpunkt. Hun elsker at gå tur og går pænt. Lucy er renlig. Hun vil nok trives bedst i en familie, der har tiden til hende. Måske med en enkelt hun...

Alder 2 år
8882 Fårvang

Fransk Bulldog 15.000. kr.

Fransk bulldog, hund, 2 år

Hej vi søger nyt hjem til vores dejlige pige, hun sælges af private årsager. Hun er med stambog, farven er blå. Hun er 1 år og 7 mdr. Hun er renlig, kan kommandoer som sit, giv pote og gå i kurv. S...

Alder 2 år
4000 Roskilde