Oprettet 6. august 2022

Goldendoodle 1 b, hvalpe, 1 uge , salgklar 10/10-22





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
6900 Skjern



Annoncebeskrivelse

Vi venter dejlige goldendoodle 1b hvalpe. Vores søde hvalpe er et hyggeligt køkken opdræt hvor vi er en familie med børn som passer godt på de små. Hvalpene får chip, sundhedsbog, EU pas mm. Vores goldendoodle 1b hvalpe får klippepels og bliver ca 38-44cm og 9-16kg. Vores hvalpe har også en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder og halsbånd. Der kommer portrætbilleder hver uge, på en lukket gruppe. Man kan allerede nu kontakte os og skrives op på vores venteliste. Købesummen er 21.000 kr, med et depositum på 5000 kr.
Vores kære tæve Rafiki har termin snart, og derfor vil vi forvente at hvalpene er klar til afhentning i midten af oktober. Vi glæder os meget til at passe de små hvalpe, og til at finde de rette købere.
Rafiki fik hvalpe for 1½ år siden, 7 skønne hvalpe i farverne, sort, beige, gylden brun og hvid.
Vi har fået meget flotte tilbagemeldinger fra ejerne, ex intelligent, lærenem, meget social, kælen og utrolig kærlig. En af dem er optaget som servicehund. Vi har mange fine billeder og beskrivelser af deres sind fra ejerne, som vi gerne må dele.
Send en mail til os eller ring til Mai-Britt:. telefon KH Fam. Pihl, Skjern

Oplysninger:
Racer: Goldendoodle 1 b
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 10/10-22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;