Oprettet 3. juli 2022

Dansk svensk gårdhund, hvalpe, 8 uger , salgklar 22-07-2022





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
4850 Stubbekøbing



Annoncebeskrivelse

Den 27/5-2022 kom 6 dejlige hvalpe til verden. Den 22/7-2022 er de 8 uger gamle og derfor klar til at flytte ind hos deres kommende familier.
De er nu 5 uger gamle og er klar til besøg. De får sundhedscheck, bliver chippet og vaccineret og får ormekur.
Der er 3 piger og 3 drenge, de er alle tricolore.
Mor Tulle er Dansk Svensk gårdhund / tjekkisk rottehund. Tulle er en rigtig familiehund som passer godt på hjemmet, hun er god til at putte under dynen og løber gerne lange ture eller tager på mussejagt i haven. Hun er en dygtig og selvstændig hund, hun er vagtsom og påpasselig men kan fint lege med andre hunde når hun lige har set dem an. Hendes normalvægt er ca 8 kg. Far Babu er en flot Dansk Svensk gårdhund, som er rigtig dygtig til at fange mus og rotter og kommer godt ud af det med hunde og andre husdyr. Han er også en familiehund men er primært fars hund. Han er lærenem og lystre rigtig godt. Hans normalvægt er 14-15 kg. Begge forældre har et godt sind og har aldrig været aggressive, men passer på familien.
Det er en dejlig loyal og energisk race, og de er fødte musse og rottefængere. De har brug for masser af god stimulering i dagligdagen, særligt de første 1-2 år.
De er først nu som 5 uger gamle sat til salg fordi at vi ønsker at matche hund og familie så godt som muligt. Vi vil også gerne vide noget om dig eller jer, der gerne vil have en bedste ven for livet. Der vil være forudbetaling på 3000 kr. ved reservation af en hvalp, hvorefter man betaler de resterende ved afhentning.
I er velkomne til at ring og høre mere eller hvis i har nogle spørgsmål. Billede. 1. Babu (far)
2. Tulle (mor)
3. Pige
4. Pige
5. Dreng
6. Dreng
7. Dreng
Den sidste pige er reserveret. Med Venlig hilsen Michael og familie.

Oplysninger:
Racer: Dansk svensk gårdhund
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 22-07-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;