Oprettet 16. juni 2022

Old English Bulldog, hund, 12 mdr. , salgklar 16/6-22





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4733 Tappernøje



Annoncebeskrivelse

Vi ser os desværre nødsaget til at finde nyt hjem til vores 2 prinsesser. Rema (Romeni's Rigmor), født 5/3-2018, Merle med kort hale. (Lys)
Merle (UniKin's Purple Heart), hun er født hos os og er efter Rema. Født d. 5/5-2022 (Mørk). Fælles for begge piger er at de er gode som dagen er lang, de elsker alle former for opmærksomhed. De er vant til bur når de er alene og finder tryghed i dette.
De er som bulldogs meget glade i starten og kan her virke voldsomme, hvis man ikke er vant til dette. Rema er en rigtig livsnyder, hun elsker bare at ligge i solen og dase dagen lang, nyder en god gå tur, men helst ikke for mange eller for lange. En varm terrasse og en solplet i haven er hendes favorit. Hun elsker at møde andre hunde og kan med de fleste. Hun er god til børn, men trækker sig helst tilbage hvis de helt små vil hende for meget.
Rema har fået foretaget røntgen med henblik på avl. Merle er en ung, smart dame, hun elsker at tulle rundt i haven, er utrolig lærenem og villig. Hun elsker lange gåture og møde andre som hun kan få lov at hilse på. Hun elsker alle og vil rigtig gerne lege med alt og alle. Hun er god til børn i alle aldre, og er vokset op med helt små børn. De søger hjem sammen eller hver for sig.
stk. pris.

Oplysninger:
Racer: Old English Bulldog
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 16/6-22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;