Oprettet 25. maj 2022

Sharpei/Staffordshire bullterrier , hvalpe, 4 uger , salgklar 17. Juni 2022





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
5250 Odense SV



Annoncebeskrivelse

Jeg sælger 4 af de hvalpe min tæve har fået.
Mor er engelsk staffordshire bullterrier/engelsk bullterrier Mix og far er rent Shar pei. Der er 2 sorte (1 han og 1 tæve). Der er 2 brune (1 han og 1 tæve)
Hanner koster 8.000kr
Tæver koster 9.000kr. De er klar til at komme hjemmefra d. 17. Juni. Jeg ønsker blivende hjem til hvalpene. Hjem hvor der er kendskab til racerne. Mor og far har jeg selv herhjemme. Hvalpene er meget legesyge og hygger sig med alverdens legetøj. Hvalpene vænnes til at få klippet negle og spiser allerede selv, selvom de stadig får mælk ved mor. De lærer også at støvsugeren og fyrværkeri ikke er farligt, hvilket de allerede virker ret ligeglade med. Jeg gør meget for at de bliver renlige. Da vi har med en muskelhundrace at gøre, laver jeg kontrakt på hvalpene.
De to vigtigste krav er følgende:. 1. Jeg sælger ikke til første gangs hunde ejere. 2. Jeg sælger hundene som kæledyr. Dermed forventer jeg også at hundene bor og sover på den nye ejers bopæl registreret i folkeregistret. Her menes der at hunden ikke bor/sover/opholdes i et kolonihavehus, skur, kælder, stald eller lign. Jeg sælger til den jeg føler for er den rigtige for mine hvalpe. Man har derfor først en aftale når kontrakt er underskrevet og depositummet på 3.500kr er betalt. Jeg kontaktes bedst på sms, da jeg er selvstændig og svarer derfor når der er tid til det. Flere billeder og videoer kan sendes på sms hvis det ønskes.

Oplysninger:
Racer: Sharpei/Staffordshire bullterrier
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 17. Juni 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;