Oprettet 22. maj 2022

FT springerspaniels

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
FT springerspaniels
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
22. maj 2022
Placering
Placering
6705 Esbjerg ø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores dejlige og søde FT springerspaniel søger et nyt og blivende hjem i landlige omgivelser, gerne hos en familie og med jagtmuligheder.

Han hedder Mano, har et godt og mildt sind, og sælges udelukkende fordi har behov for nogle lidt andre rammer end vi kan give ham ift. have og løbeplads. Både børn og voksne herhjemme er kede af, at skulle af med ham og det har været en hård beslutning at tage, og hårdt at måtte erkende, at han ikke er den rette hund for os/vi ikke den rette familie for ham.

Indenfor er han rolig, og den dejligste og kærligste hund. Udenfor kører halen bare afsted og han elsker at løbe rundt, snuse og kigge på/løbe efter fugle i både høj og lav fart. Kommer der gæster bliver ivrig, men falder som regel hurtigt til ro.

Han er to år gammel (8. April 2020), uden stamtavle og ikke kastreret. Han er vandt til børn i alle aldre og kat, som han gerne tager en løbetur efter, hvis han kan slippe afsted med det.

Vi har haft ham som familiehund og han har hele tiden været en del af vores familie og hverdag. Han kommer os altid glad i møde og følger os nysgerrigt.

Han har primært fået almindelig tørkost og hundesnacks (griseører, kaninører, ben, mv.), ind imellem lidt leverpostej, pølser mv. Han er i vores optik velopdragen og har ikke fået mad ved bordet. Han har aldrig ødelagt noget og er fuldt renlig. Han kan være alene hjemme, i hverdagene er han selv fra ca. 8-13.30, men længere er heller ikke et problem. Vi har øvet gåture gennem lang tid, men det er stadig lidt svært for ham. Vores børn kan dog fint selv gå med ham.

Han sælges udelukkende til nogen, der har kendskab til racen og som kan give ham et kærligt hjem i landlige omgivelser, gerne med mulighed for jagt.
Dette er fast kriterie….Og at få sendt ham godt og roligt videre, er noget vi prioriterer højt.

Skriv gerne ved interesse, så tager vi den derfra.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

FT springerspaniels 8000 kr.

FT springerspaniels

Disse 3 skønne drenge mangler sit nyt hjem .de er ud af et kuld på 8 stk .både mor og far er fantastiske jagt og familie hunde .de er chippet og vacc .født 7 april ,så de er så klar til nye familier

Alder
6900 Skjern

FT springerspaniels 8000 kr.

FT springerspaniels

Født d. 4. februar 2022 ved Grenaa Begge forældre er med stamtavle. Begge forældre bliver brugt til jagt og de kommer begge fra en linien med jagt og jagtbrug. Er en fantastisk lærenem hund og en e...

Alder 5 uger
8500 Grenå

FT springerspaniels 9000 kr.

FT springerspaniels

Ft. Springer spaniels født sendt d. 10/8 i Esbjerg. Begge forældre dygtige jagthunde, fine stamtavler.. sælges fortrinsvis til jæger.. 3 tæver, 6 hanner. Hvalpene er chippet, vaccineret, har fået or...

Alder 6 uger
6710 ESBJERG V