Oprettet 10. maj 2022

Coton de Tulear - hvalpe 8 uger , salgklar 15. Juni

Sælges til 16000 kr.
Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. juni 2022
Placering
Placering
2630 Taastrup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

***Vi har en han tilbage***
Vores dejlig Luna er blevet mor til hendes 2. og sidste kuld d. 11. april 2022. 3 tæver, 2 hanner og alle er sunde og raske.

Lige som Luna, er hvalpene en del af vores familie som bestå af 2 voksen og 2 børn på 10 og 13 år. Hvalpene er blevet født i vores stue og bliver stueopdrættede.

De bliver vænnet til hverdagens lyde og dagligdagens aktiviteter, samt oplevelse udenfor og socialisering med andre hunde. Hvalpenes forældre er rene coton de tulear med DKK stamtavle. De har en dejlig syn, er sociale og meget kærlige.

For at tilvænne dem til pelspleje, træner vi dem at ligge på ryggen og berøring. Inden overtagelsen, vil de blive chippet, sundhedstjekket og 3 gang ormekur.

Der medfølger: DKK Stamtavle, hvalpepakker med legetøj, foder til den første tid og et tæppe som dufter af mor.

Vi leder efter skønne familier til vores små uldtotter, men vi tillader os at udvælge nye ejere mellem alle interesserede da vi søger efter det bedste hjem til vores hvalpe. Hvis denne har din interesse, send venligst en mail til [email protected], og skriv lidt om jer selv og de omgivelser I tilbyder. i er også velkomme til at ringe på 2711-6636.

I er velkommen til at komme og besøge os og hvalpene.

Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Coton de Tulear - Bomuldshund 13.000. kr.

Coton de tulear, hvalpe, 4 uger , salgklar 31-07-22

Vores søde hunde Coco og Charlie har fået 3 søde små drenge som skal finde deres nye hjem. Bobby er helt hvid, er meget nysgerrig også klar på at hygge. Teddy har søde pletter man kender ham på hans e...

Alder 4 uger
7100 Vejle

Coton de Tulear - Bomuldshund 1. kr.

Coton de Tulear, hvalpe, 11 uger , salgklar NU

LILLE HUGO SØGER NYT HJEM!. Vi sælger vores skønne Hugo!. Han har fået en masse træning hvad angår hygiejne, kan være alene hjemme op til omkring 8-10 timer i træk, reagere med det samme når man kalde...

Alder 11 uger
2450 København SV

Coton de Tulear - Bomuldshund 10.000. kr.

Coton de Tulear, hvalpe, 11 uger

Vi har fået et kuld dejlige og tillidsfulde hvalpe. Hvalpene vokser op i vores stueopdræt, hvor de vænnes til børn og hverdagens lyde. De har været hos dyrlægen og er 100% sunde og raske. Med en hvalp...

Alder 11 uger
8700 Horsens