Oprettet 10. maj 2022

Coton de Tulear - hvalpe 8 uger , salgklar 15. Juni





Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. juni 2022
Placering
Placering
2630 Taastrup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

***Vi har en han tilbage***
Vores dejlig Luna er blevet mor til hendes 2. og sidste kuld d. 11. april 2022. 3 tæver, 2 hanner og alle er sunde og raske.

Lige som Luna, er hvalpene en del af vores familie som bestå af 2 voksen og 2 børn på 10 og 13 år. Hvalpene er blevet født i vores stue og bliver stueopdrættede.

De bliver vænnet til hverdagens lyde og dagligdagens aktiviteter, samt oplevelse udenfor og socialisering med andre hunde. Hvalpenes forældre er rene coton de tulear med DKK stamtavle. De har en dejlig syn, er sociale og meget kærlige.

For at tilvænne dem til pelspleje, træner vi dem at ligge på ryggen og berøring. Inden overtagelsen, vil de blive chippet, sundhedstjekket og 3 gang ormekur.

Der medfølger: DKK Stamtavle, hvalpepakker med legetøj, foder til den første tid og et tæppe som dufter af mor.

Vi leder efter skønne familier til vores små uldtotter, men vi tillader os at udvælge nye ejere mellem alle interesserede da vi søger efter det bedste hjem til vores hvalpe. Hvis denne har din interesse, send venligst en mail til gabyschurmann@gmail.com, og skriv lidt om jer selv og de omgivelser I tilbyder. i er også velkomme til at ringe på 2711-6636.

I er velkommen til at komme og besøge os og hvalpene.




Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;