Oprettet 23. april 2022

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Sort med hvide (og brune) aftegninger
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. april 2022
Placering
Placering
8541 Skødstrup
Mor
Mor
Lhasa apso
Far
Far
Coton de Tulear - Bomuldshund
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Lækre allergivenlige Lhasa doodle/Coton de Tulear hvalpe
Vores dejlige familiehund har fået 4 hvalpe (se billede 1+2) - 2 hanner (se billede 3+5) og 2 tæver (se billede 4+6) med rigtig godt sind. Hvalpene er nu 8 uger (d. 20.04.2022) og dermed klar til at flytte til deres nye hjem.
Moren er Lhasa Apso Doodle (se billede 7 inkl. hvalpe) - en rigtig selskabshund, som elsker at putte og lege. Faren er Coton de Tulear (bomuldshund, se billede 8) - en mild og trofast hund, som ejes af vores nærmeste familie. Moren vejer 5,3 kg og faren 7,5 kg og begge er ca. 30 cm og har klippepels.
Hvalpene er vokset op i vores stue med børn i alderen 5 år og 10 år og er derfor vant til både børn, gæster og høje lyde. De har også flere gange været ude at køre i bil. De har fået masser af kærlighed, opmærksomhed, socialisering og er også begyndt på renlighedstræning. De elsker at lege ude i haven og er alle meget glade, kælen, nysgerrige og kontaktsøgende.
Hvalpene er chippet, vaccineret, sundhedstjekket og har fået 3 x ormekur (se opslag d. 22.04.2022 på til den første tid + duft af moren medfølger.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;