Oprettet 14. april 2022

Langhåret Weimaraner Fenja

Sælges til 15000 kr.
Race
Race
Weimaraner
Farve
Farve
Grå
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. maj 2022
Placering
Placering
2450 København SV
Stamtavle
Stamtavle
Ja
Jagthund
Jagthund
JaAnnoncebeskrivelse

Dette er Fenja. Fenja er den mest kærlige hund, den perfekte ledsager, elsker at putte og simpelthen vidunderlig. Hun er fantastisk med alle hunde og mennesker, herunder børn, men hun er ikke egnet til en familie med børn, da hun har brug for din fulde opmærksomhed og al din tid. Det knuser mit hjerte at skulle af med Fenja men jeg ved inderst inde det er det bedste for hende.

Fenja er en teenagehund på 11 måneder og er fuld af energi og nysgerrighed. Fenja har brug for ekstremt meget aktivitet, hvilket omfatter en masse mental stimulering såvel som fysisk motion. Denne opgave bør ikke undervurderes, da hun typisk for sin race ønsker at blive udfordret hele dagen og være involveret i alting. Dette er også grunden til at jeg søger et nyt hjem til Fenja - jeg opfylder ikke hendes daglige behov for stimulering. Vi dyrker motion (løb, cykling), vi laver spor/næse- samt lydighedstræning hver dag! Det kræver virkelig meget af en, og Fenja har brug for en energisk person, der elsker det hele og vil prøve mange flere ting med hende. Hun er utrolig klog med stor viljelyst til at lære og derfor tror jeg hun egner sig perfekt til jagt til trods for hun ikke har været anvendt til dette formål indtil nu.
Hun har brug for en ejer der har haft Weimaranere før (helst allerede har en hund, så Fenja får ældre søskende).

Vær opmærksom på, at Fenja ikke kan være alene og udtrykker sin frustration ved at begynde at ødelægge ting. Hun har brug for en person, der altid er der for hende eller som kan arrangere en babysitter, når hun skal være alene i et par timer. Weimaranere er meget knyttet til deres ejer, og hun vil ikke tåle at være hos babysitteren for længe. Fenja er stadig ung af sind, så jeg håber det ændrer sig med tiden i takt med den løbende træning.

Fenja vil kun blive overleveret til den perfekte nye ejer/match. Der vil være en glidende overgang, hvilket betyder en tidsperiode med at lære hinanden at kende for at sikre, at Fenja tilpasser sig helt fint.

Krav til den nye ejer:
- Kendskab til Weimaraner-racen og erfaring med Weimaranere
- Konsekvent og konsistent træning
- Bor i et hus med en STOR have! Tæt på naturen.
- Forståelse for, at du og Fenja bliver uadskillelige
- Villig til at dyrke alle former for hundesport, herunder agility sammen med Fenja
- Du er i god fysisk form
- Trænings-kendskab til jagt- og brugshunderacer
- Ingen brug af kemikalier på/til hunden (ingen bravecto!)
- Viden om hundeernæring og hundesundhed

Info Fenja:
Fenja kommer fra et tysk kennel og har en stamtavle.
Fenja er i bedste sundhedstilstand, men jeg ønsker ikke, at hun skal bruges til videre avl.

Instagram: fenjatheweimaraner

Hvis du er seriøst interesseret, bedes du sende mig en besked med detaljerede oplysninger.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Weimaraner 9500 kr.

Et par stykker af de her banditter, mangler stadig et nyt hjem. Weimspeed Kennel Utrolig flotte og søde Langhårede han-Weimaranerhvalpe efter højt præmierede og aktive jagtglade forældre, sælges ...

Alder 7 uger
6771