Oprettet 16. januar 2022

Blanding, hund, 7 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 år
Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

Er der slet ikke et hjem til mig derude?. Chigo er en godmodig, frisk hund på syv år, han vejer ca 36 kg og er muligvis en rigdeback-blanding. Han befinder sig i Hørsholm og kan besøges efter aftale. Chigo er virkelig en puttegøj og elsker at være tæt på sine mennesker. En tur under dynen om morgenen inden gåturen er bare et hit. Der er ingen tvivl om, at han foretrækker sommer, hvor han gladeligt ligger direkte i solen.
Chigo kan med nogle hunde, og andre er han ikke helt så glad for. Han har aldrig mødt katte, så vi ved ikke, hvad han synes om dem. Han har ingen problemer med at være alene hjemme. At køre i bil er ikke et problem, han finder dog mest ro, hvis han er helt omme bagi.
Chigo er rigtig lærenem og kan sit, dæk og giv pote, han er lynhurtig til at fange ting, når man træner med ham. Hans nye hjem skal helst være med have og være et roligt sted, f. eks på landet eller i en lille landsby, hvor der ikke sker ret meget. Chigo er en følsom dreng, som udenfor hjemmet hurtigt stresser. Han går fint i snor, men kan bare ikke rumme for mange mennesker, biler, cykler osv på en gang. Chigos nye familie skal derfor være erfarne hundeejere, som kan aflæse hans fantastiske hundesprog. og støtte ham, hvis omgivelserne bliver for meget for ham. Det skal af samme årsag være et hjem uden mindre børn. Chigo er kastreret og har lige været til dyrlæge og fået sundhedstjek og opdateret sine vacciner. Er følsomme, godmodige Chigo noget for dig/jer, så send en besked eller mail til email og fortæl, hvad I har af erfaring og hvad I kan tilbyde Chigo, derefter vil du/I blive kontaktet hurtigst muligt.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 7 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;