Oprettet 1. december 2021

Doodle/ puddelblanding

Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
19. december 2021
Placering
Placering
4000 Roskilde
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

1 han tilbage

8 uger gamle

Vores dejlige hund Chaga på snart 4 år, har født syv store skønne og sunde Doodle hvalpe. De blev født d. 24. oktober og er derfor klar til en ny kærlig familie fra d.19/12 2021. I kuldet er der 5 tæver og 2 hanner.

Efter en længere rejse rundt i Brasilien, mødte vi ”Chaga” som blev vores tro følgesvend, måtte vi bare have hende med hjem. Derfor kender vi ikke hendes forældre eller baggrund. Hun var 8 mdr. da hun fandt os, og blev med det samme tilset af en dyrlæge og vaccineret. Med stor hjælp og tålmodighed fra venner og familie i Brasilien, kom hun hjem til os
Chaga er den dejligste familiehund, og en del af familien med 4 børn 1, 4, 9 og 13 år, og hun er vant til at dele sin kurv med den mindste! Derfor bliver hvalpene også vant til børn og et hus fuld af liv og mange lyde. De har mulighed for, når de bliver lidt større, at have adgang til have med græs.
Chaga er meget rolig, glad af sind, sund, elsker at løbe hurtigt og gør meget lidt. Hun er en meget kærlig omsorgsfuld mor til de syv små.
Faderen til kuldet, Monty, er en flot hvid kongepuddel. Han er en kærlig familiehund, med et godt temperament.
Hvalpene får dyrlægetjek, bliver vaccineret, chippet og får ormekur, plus en hvalpepakke inden de flytter hjemmefra. De vil også blive trænet i renlighed og udsat for nytårs lyde og pels trimmer.
Vi forbeholder os retten til at godkende familien.
Ved interesse og reservation betales 5000,- i depositum, som modregnes det fulde beløb ved afhentning.

Ved reservation kan i blive medlem af vores facebook gruppe, hvor vi løbende lægger billeder og video op af hvalpene. Og i er selvfølgelig også velkommen til at besøge jeres hvalp, på aftalte dage.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;