Oprettet 27. november 2021

Labradoodle, hvalpe, 11 uger , salgklar Nu





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
11 uger
Placering
Placering
7470 Karup J



Annoncebeskrivelse

En blød og dejlig doodle inden jul?
Nanna og Bue er klar! Faktisk leder vi lige nu efter gode, kærlige hjem til de to skønne labradoodler. Nanna er en intelligent og kærlig lille spirevip, der altid er klar til at lege og hoppe rundt med sine søskende. Samtidig er hun utrolig sød og hengiven - og en følsom lille en. Efter en god tur i Dalen elsker hun at putte i sofaen.
Nanna vejer lige nu 8,5 kg, hendes voksenvægt lander nok på omkring 20 kilo. Bue er en silkeblød og lækker lille bubas, der hviler rigtigt godt i sig selv. En kær lille charmetrold, der gerne vil lege og nusses bag ørerne og aes på maven, men som også kan sige fra, når det hele bliver lidt for meget.
Bue vejer nu 10,7 kg, hans voksenvægt lander nok på omkring 30 kilo. Nanna og Bue er vokset op i stuen sammen med mor. og fire søskende fra samme kuld og en ældre søster. De er hver eneste dag på tur i vores nærområde og har været ude at køre i bil fem gange. Som led i deres socialisering har de hilst på mennesker i alle størrelser, andre hunde og høns – og har været på besøg i flere dyrebutikker, hvor de nyder godt af de mange hundevenner.
Lige nu er vi i fuld gang med at træne indkald, sit og selvfølgelig renlighed. Og det går rigtigt fint. Hvalpenes mor er en smuk, atletisk labrador-blanding, 4 år, 31 kg.
Hvalpenes far er en ægte hvid storpuddel, 3 år, 20 kg.
Forældre og bedsteforældre er kendt. Forældrene er sunde og kærlige familiehunde, - nysgerrige og lærenemme og med masser af mentalt overskud. Begge får regelmæssige sundhedstjek. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret. Ved afrejsen får de sundhedsbog, foder til den første tid, godbidder, halsbånd samt tæppe og tøjdyr, der dufter hjemligt. Derudover en lille bog med billeder af den nye hvalp, beskrivelse af forældre og bedsteforældre samt vejledninger om en god hvalpestart i familien. Ring gerne, hvis du vil høre mere om hvalpene – eller ønsker en snak om det at få en hvalp i huset. telefon .
Mvh, Kate Nielsen.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 11 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;