Oprettet 26. oktober 2021

Collie/schæfer, hund, 12 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
9500 Hobro



Annoncebeskrivelse

Vi er desværre i den ulykkelige situation, at et barn i huset har udviklet svær allergi for pelsdyr. Vi har forgæves forsøgt at holde det nede med medicin. Det er en meget svær situation, i det vi er så glade for Viggo, han er virkelig en god hund.
Vi søger derfor et nyt og kærligt hjem til Viggo. Det vigtigste for os er, at han får masser af kærlighed, omsorg, opmærksomhed og træning. Han er en aktiv hund, hvorfor vi søger en ny familie som kan give ham masser af motion og stimulere ham mentalt. Viggo er en forholdsvis stor, ca 42-45 kg collie/schæfer blanding på 1 1/2 år, fuld af energi, livsglæde og kærlighed. Han er glad for alle mennesker, store som helt små, samt alle dyr. Han er meget mild af sind, legesyg, intelligent og ikke mindst renlig. Han gør ikke - kun hvis han leger med andre hunde, eller hvis man selv “gearer ham op” mens man leger med ham. Han kan de basale kommandoer, men har stort potentiale for at lære meget mere, og det synes vi, skal udnyttes.
Viggo trækker lidt i snoren, når han er ivrig, og han er bange for at køre bil, men kan med en god portion træning og tålmodighed lære det. Viggos værdi kan ikke opgøres i penge, og det vigtigste for os er, at han finder det rette hjem. Derfor tænker vi et beløb på 3000,- må være nok til, at man virkelig mener det. Viggo bor i 9500 Hobro. Kontakt mig helst på sms eller mail, hvor du/I skriver lidt om jer, og så vender jeg tilbage. Opkald besvares ikke i første omgang


Racer: Collie/schæfer
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;