Oprettet 15. oktober 2021

Goldendoodle , hvalpe, 3 uger , salgklar 21.10.2021





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Dejlige goldendoodle hvalpe.
Mor er golden retriever med stamtavle og sundhedstjekket. Hun er en dejlig rolig og glad familiehund. som kommergodt ud af det med alle menneskerogdyrpåsinvej. Far er mellem puddel og ligeledes en dejlig og imødekommende hund, med et stille og roligt sind.
Hvalpene er født i stuen og har brugt deres første uger i hvalpekassen lige ved siden af sofaen. Så vi har kunnet passe og nusse dem både i dag og nattetimer.
Hvalpene bliver solgt med chip, sundhedsbog fra dyrlægen, ormekur, starterfodder, legetøj med duft af mor og et godt og fortroligt forhold til hverdagens lyde, starten på renlighedstræning, bilkørsel, andre hunde, kat, kanin, børn, fremmede mennesker og omgivelser. Så de rejser herfra med en alsidig og god bagage.
Vi har mange års erfaring med opdræt af hvalpe og følger meget gerne med i vores hvalpes liv og færden og står gerne til rådighed for snak og råd i forhold til at have fået en hvalp i huset.
Vores hvalpe er meget i hænder, da vi er en stor international familie, hvor hele 4 familiemedlemmer er hjemmegående, studerer online eller arbejder hjemmefra. Hvilket giver os mulighed for at give de små en super tryk og tæt fulgt begyndelse på livet.
Der betales 3000 ved reservation, som fratrækkes købsprisen ved afhentning af hvalpene.

Racer: Goldendoodle
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 21.10.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;