Oprettet 15. oktober 2021

Goldendoodle , hvalpe, 3 uger , salgklar 21.10.2021

Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
7500 HolstebroAnnoncebeskrivelse

Dejlige goldendoodle hvalpe.
Mor er golden retriever med stamtavle og sundhedstjekket. Hun er en dejlig rolig og glad familiehund. som kommergodt ud af det med alle menneskerogdyrpåsinvej. Far er mellem puddel og ligeledes en dejlig og imødekommende hund, med et stille og roligt sind.
Hvalpene er født i stuen og har brugt deres første uger i hvalpekassen lige ved siden af sofaen. Så vi har kunnet passe og nusse dem både i dag og nattetimer.
Hvalpene bliver solgt med chip, sundhedsbog fra dyrlægen, ormekur, starterfodder, legetøj med duft af mor og et godt og fortroligt forhold til hverdagens lyde, starten på renlighedstræning, bilkørsel, andre hunde, kat, kanin, børn, fremmede mennesker og omgivelser. Så de rejser herfra med en alsidig og god bagage.
Vi har mange års erfaring med opdræt af hvalpe og følger meget gerne med i vores hvalpes liv og færden og står gerne til rådighed for snak og råd i forhold til at have fået en hvalp i huset.
Vores hvalpe er meget i hænder, da vi er en stor international familie, hvor hele 4 familiemedlemmer er hjemmegående, studerer online eller arbejder hjemmefra. Hvilket giver os mulighed for at give de små en super tryk og tæt fulgt begyndelse på livet.
Der betales 3000 ved reservation, som fratrækkes købsprisen ved afhentning af hvalpene.

Racer: Goldendoodle
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 21.10.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Goldendoodles 16.000. kr.

Goldendoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 08.11.2021

Disse vamset silkebløde Goldendoodle hvalpe med en tæt pels i farven hvid base rød kastanje brun og sort er klar til deres nye hjem nu. De er alle vaccineret, chippet ormekur 3 gange og dyrlægetjekket...

Alder 8 uger
6990 Ulfborg

Goldendoodles 15.000. kr.

Goldendoodle, hvalpe, 3 uger , salgklar 12-11-21

Goldendoodle hvalpe, 3 uger Vi er så heldige, at vi har fået Goldendoodle mellem hvalpe med lang blød klippepels. De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et lille nyt fami...

Alder 3 uger
7800 Skive

Goldendoodles 2.000. kr.

Goldendoodle, hvalpe, 2 år , salgklar Nu

Hej. Parring tilbydes. Marley er en flot genetisk Goldendoodle F1b. Han er en klog, rolig og ikke mindst en helt fantastisk hund. Marley er 51 cm høj, vejer 13.5 kg. Marley har fået HD scanning og var...

Alder 2 år
9310 Vodskov