Oprettet 11. oktober 2021

Mops, hund, 12 mdr. , salgklar 11/10-2021





Race
Race
Mops
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4300 Holbæk



Annoncebeskrivelse

Utrolig skøn og kærlig lille mopse pige sælges.
Du skal sende en beskrivelse om hvad du kan tilbyde til Nova, da hun ikke bare sælges til hvem som helst. Lille Nova sælges til det bedste hjem.
Lidt om hende:
Utrolig kærlig, elsker børn og generelt andre mennesker. Er opvokset med kat og barn. Hun er utrolig rolig når hun er hjemme og snorker det meste af dagen. Elsker at lege med børn.
Når hun er ude er der fuld gang i hende, hun elsker at få alle til at grine ved lidt at opføre sig klovne agtigt. Hun kan sagens gå uden snor, når man er på store områder, hun kommer når man kalder. Hun kan sætte sig, give pote og high five.
Hun kan ikke være alene hjemme, hun piver og bliver generelt meget angst. Hun ser helst hun kan komme med en overalt. Hun bor nu i lejlighed, men vi ser gerne hun kommer ud i hus, da hun elsker at være udendørs. Fremmede hunde er hun lidt bange for, da de godt kan være lidt for voldsomme overfor hende. Hun gør dem intet, men gemmer sig lidt, men er stadig meget nysgerrig og vil gerne snuse. Hun er på ingen måde aggressiv, men utrolig kærlig og elsker at få opmærksomhed. Hun har dog 3 hunde venner som hun elsker at lege med.
Man skal være indstillet på hun har utrolig svært ved at være alene, hun er vant til jeg går hjemme og hvis jeg er væk er jeg max væk i 2 timer af gangen. Ellers plejer hun at komme med mig. Hun er renlig og er super god til at holde sig, bare ikke når hun skal være alene. Hun er en lille mops og vejer ca. 7 kg. Ellers sund og rask. Vi har haft hende siden hun var helt lille, så man kan sagens få tilsendt billeder af hende som hvalp. Hun er uden stamtavle. Kontakt på. telefon ved interesse.

Oplysninger:
Racer: Mops
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 11/10-2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;