Oprettet 14. august 2021

Fantastiske familiehund skal have Labradoodlehvalpe F1B

Sælges til 14000 kr.
Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
sort til hvid
Antal
Antal
8 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
14. november 2021
Placering
Placering
8382 Hinnerup
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores skønne familiehund har fået hvalpe, og de er klar til at komme til en familie midt november.

Rosa er en hund der er god som dagen er lang. Hun elsker børn, hun er en rigtig familiehund. Hun gøer kun når det er nødvendigt. Hun er intelligent og nysgerrig, elsker at lege og hygge med sin familie. Rosa har haft 1 kuld tidligere, hvalpe som er lige så dejlige som deres mor. Rosa er 50% kongepuddel og 50% labrador en labradoodle F1. Den vejer 29 kg og er en dejlig stor kærlig og meget glad hund.

Hos os bliver hvalpene stimuleret og socialiseret godt. I et hjem hvor der altid er en voksen hjemme. De vil få masser af kys, kram og kærlighed af hele familien, naboer og venner. De vil bo i vores åbne stue, i en stor hvalpegård sammen med Rosa. (Sidste kuld var næsten alle 11 hvalpe renlige ved afhentning) hvalpene vil få masser af besøg af børn, voksen og gamle. De vil møde andre hunde både store og små, høre vores larmende undulater og helt sikkert besøg af et par heste i haven.

Far Pepe er en smuk stor lys/abrikos farvet kongepuddel med en fantastisk sind, rolig og en god familiehund. Pepe er en intelligent og glad dreng med Spansk stamtavle. (Søster til Pepe er netop blevet spansk Champion) Pepe er sund og rask vejer 28 kg.

Der medfølger stort tæppe, bamse og legetøj med der lugter af rosa og søskende flokken.

Derudover følger der mad med til de første par dage. Jeres hvalpe vil blive tjekket 2 gange af vores meget kompetence dyrelæger.
De vil være vaccineret, chippet og fået ormekur og sundhedsbog medfølger selvfølgelig.
Rosa er fuldt tæt af vores dyrelæger i graviditeten. Hun er sund og rask og en meget tillidsfuld tæve.


Der forlanges et depositum på 3000 kr. ved reservation, og det refunderes ikke, hvis man fortryder. Depositum modregnes i købsprisen, ved afhentning af hvalpen.

Hvalpene blev født den 14. september

Vi glæder os til at høre fra jer.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Labradoodle 15.000. kr.

Labradoodle F2, hvalpe, 4 uger , salgklar 13/11

Labradoodle F2 hvalpe sælges. Født 13/9-21. Klar til afhentning 13/11. 5 tæver og 3 hanner. Hvalpene bliver chippet, vaccineret og afslutter ormekur 7 uger gamle. Det er stueopdræt i en familie med...

Alder 4 uger
5260 Odense S

Labradoodle 10.000. kr.

Labradoodle - Labrador Formel 1 /Puddel, hvalpe, 12 uger , salgklar Nu

FLYTTEKLAR LIGE NU. Vi har 2 tæver og 1 han tilbage. Mor er en gul /hvid Labrador Formel 1, hun har gennemgået alle undersøgelser og er godkendt til avl gennem DKK. Hun har stamtavle. Far er en hvid K...

Alder 12 uger
8920 Randers NV

Labradoodle 12.000. kr.

Labradoodle, hvalpe, 1 uge , salgklar 6/12-21

10 nye labradoodle hvalpe, født d. 11/10-21. Søger du efter din nye familiemedlem? Så kig her!. Hvalpene er i stueopdræt, hvor de bliver socialiseret med børn, katte mm. Derudover kommer de også uden...

Alder 1 uge
3630 Jægerspris