Oprettet 26. juli 2021

Lhasa apso/puddel, hvalpe, 3 uger , salgklar 3/9-2021





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
3230 Græsted



Annoncebeskrivelse

Vores søde Lhasa Apso fødte d 9 juli 6 de skønneste søde basser. De er klar til at flytte hjemmefra d 3 september.
Det er muligt at følge netop jeres hvalp, og det vil fra uge 31 være muligt at besøge hvalpene, så tit i har lyst - dog efter aftale.
Hvalpene kan selvfølgelig ses inden reservation. Hvalpene er nu næsten 3 uger. Der er 4 piger og 2 drenge. De bor i stuen sammen med os, og er dagligt i hænder. De vil være vant til hverdagslyde, høns, kat, andre hunde og børn. Billed 1 : Lækre Simba (blå) er en sort han med hvide aftegninger i ansigt og på bryst. Billed 2 : Tykke Wilma (Rød) er en sort hun med hvide aftegninger i ansigt og bryst. Billed 3 : Søde Otto (grøn) er en han med lidt hvide aftegninger. Billed 4 : Nuttede Lady ( lyserød) er en sort hun . Billed 5 : Fine Stella (Orange) er en sort hun med lidt hvide aftegninger. Billed 6 : Skønne Sally (Lilla) er en sort hun med hvide aftegninger. Billed 7 : Mor (kommer). Billed 8 : Far( kommer). Det er super lækre og nuttede hvalpe, som ligner deres far meget af udseende. Far er en skøn og social Lhasa Apso/ Puddel.
Lhasa Apso/Puddel er en lille race, og hvalpene vil få en voksenvægt på ca 10 kg. Hvalpepakke :
Der vil medfølge 2 kg Royal Canin hvalpefoder, en k9 gåsele, hvalpetæppe og bamse samt lille bøtte godbider. Hvalpene sælges med sundhedsbog og vil blive registreret i Dansk hunderegister i købers navn, vil være vacc og have fået ormekur. Hvalpene er allergivenlige og fælder ikke. De vil kræver en del pelspleje i form af hundefrisør nogle gange om året. Sørg for at have sat dig ind i racen, så du ved at lige denne skønne race passer ind i jeres familie. Ved reservation betales 3000 kr, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

Oplysninger:
Racer: Lhasa apso/puddel
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 3/9-2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;