Oprettet 26. juni 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Farve
Farve
Sort, brun og lidt grå
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
15. august 2021
Placering
Placering
1650 København
Mor
Mor
Dværgpinscher
Far
Far
Chihuahua
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Nyt hjem søges til Molly, vi vil ikke have penge men det skal føles rigtigt inden vi bare giver hende væk.

Alt det sjove:
Molly er en fræk dame fra Istedgade med masser af charme og personlighed, hun er en blanding af en chihuahua og dværgpincher, hun er 8 år.
Molly er meget kvik, hendes yndlingsleg er gemmeleg, hvor hun skal finde hendes legetøj, hun vinder altid..???? hun forstår både dansk og engelsk og hører efter, dog holder hun bolden hver gang for sig selv???? Hun er god til at gå både med og uden snor, samt korte og laaaange ture. Hun ELSKER at blive nusset, dog på hendes premisser. Molly er ikke for fint til at bruge hendes bakke, men hun kræver lidt diskretion.. ???????? Og så har hun det skønneste smil ????????

Alt det, der gør hun ikke trives her i byen:
Molly er nervøs, isært når vi har åbne vinduer om sommeren for eksempel, fordi lyder fra gaden, såsom knallerter, motorcykler og lållende unge gør hende bange, så gemmer hun sig. Hun kan heller ikke lide Tivoliens fyrværkeri hver weekend, så nægter hun at gå tur indtil hun føler det er trygt igen. Det gælder også nytårs ‘måned’..????
Hun tåler heller ikke alle de teenagere der besøger os, eller naboer der tramper på trapperne fordi hendes hus er hendes slot og hun er MEGET beskyttende, jeg vil betragte hendes alarm/gø at være falsetto og ikke for dem med lydsensitivitet..????????

Alt det med helbred:
Molly er neutraliseret og velsoigneret ????????
Hun spiser tør mad til hunde med sart mave fra royal canin.
Molly kan være meget nervøs og ængstelig,men hun kan ikke tåle angstmedicin.. Hun kan ikke lide at være ‘på ferie’ uden forældrene heller, så kan hun blive så ked og have nogle ‘uhelde’.

Alt det med andre arter:
Molly ELSKER far, mor og ikke destomindre farmor, hun kan også tåle teenageren, når han er alene.. Andre mennesker skal lade hende bestemme om hun vil komme tæt på og blive nusset, hvis de ikke respekterer det, kan hun godt finde på at napse hånden eller en saftig ankel, ikke hårdt men kan give stor shock..
Små børn må meget gerne gå riiiigtig lang ud om hende. Kaniner, fugler, hamstre etc etc ses som MAD‼️
Hun kan tolerere hunde i hendes egen størrelse eller de store, ikke de der stærke mellemstørrelser og hun vil aldrig dele hendes familie med dem, det samme gælder katte og ovennævnte.


Det vigtigste:
På grund af hendes sensitivitet leder vi efter et meget roligt sted, helst ude på landet eller et meget roligt område ????
Ingen børn, støjende naboer eller meget social liv, jo mindre spændende jo bedre!
Er du den rolige, tålmodige, kærlige nye forælder/parhun har brug for? Så skriv endelig en besked.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;